Shopaholic & baby 3 CD'S

luisterboek voorgelezen door Dieuwertje Blok

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sophie Kinsella

Luisterboek | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Becky Bloomwood is terug - met een buikje! Becky Brandon geboren Bloomwood voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als 'personal shopper' bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luke gaat ze op huizenjacht, want... Becky is zwanger! Sinds ze heeft ontdekt dat winkelen helpt tegen misselijkheid, stijgen haar creditcarduitgaven tot stratosferische hoogten. Of het nu een meisje of een jongen wordt, alles moet perfect in orde zijn, van de design babykleertjes (in roze én blauw) tot de kinderwagen. Becky heeft zich nog net op tijd kunnen inschrijven voor een holistische waterbevalling bij de beroemde verloskundige Venetia. Maar als blijkt dat Luke en Venetia elkaar van vroeger kennen, begint Becky's gelukzalige wereldje in te storten. Ze winkelt voor twee... of zijn er soms drie in haar huwelijk? Dieuwertje Blok, moeder van twee kinderen en gelukkig getrouwd, begon haar carrière 25 jaar geleden als omroepster bij de KRO. Bij deze omroep presenteerde ze het dagelijkse Ontbijt TV. Ook was Dieuwertje een aantal seizoenen te zien in Er is Meer Tussen Hemel en Aarde. De laatste zes jaar presenteerde ze het zeer populaire Sinterklaasjournaal. Voor de radio maakt ze het programma DesmetLive, te beluisteren bij Omroep Llink.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sophie Kinsella
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
ISBN
9789047600121
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Becky Bloomwood is terug - met een buikje! Becky Brandon geboren Bloomwood voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als 'personal shopper' bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luke gaat ze op huizenjacht, want... Becky is zwanger! Sinds ze heeft ontdekt dat winkelen helpt tegen misselijkheid, stijgen haar creditcarduitgaven tot stratosferische hoogten. Of het nu een meisje of een jongen wordt, alles moet perfect in orde zijn, van de design babykleertjes (in roze én blauw) tot de kinderwagen. Becky heeft zich nog net op tijd kunnen inschrijven voor een holistische waterbevalling bij de beroemde verloskundige Venetia. Maar als blijkt dat Luke en Venetia elkaar van vroeger kennen, begint Becky's gelukzalige wereldje in te storten. Ze winkelt voor twee... of zijn er soms drie in haar huwelijk?

Dieuwertje Blok, moeder van twee kinderen en gelukkig getrouwd, begon haar carrière 25 jaar geleden als omroepster bij de KRO. Bij deze omroep presenteerde ze het dagelijkse Ontbijt TV. Ook was Dieuwertje een aantal seizoenen te zien in Er is Meer Tussen Hemel en Aarde. De laatste zes jaar presenteerde ze het zeer populaire Sinterklaasjournaal. Voor de radio maakt ze het programma DesmetLive, te beluisteren bij Omroep Llink.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sophie Kinsella
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
ISBN
9789047600121
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99