Het Nassau-geheim

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gregg Loomis

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de Britse kolonie de Bahama's vond in juli 1942 zo'n sensationele moord plaats dat die tijdelijk de Tweede Wereldoorlog van de voorpagina's verdrong. Deze moord is tot op heden onopgelost gebleven en vormt de basis van deze thriller van Gregg LoomisSir Harry Oakes, een steenrijke zakenman, werd vermoord aangetroffen op zijn landgoed. De hertog en hertogin van Windsor behoorden tot zijn vriendenkring. De hertog, voormalig koning van Engeland, en zijn gescheiden Amerikaanse vrouw, Wallis Warfield Simpson, voor wie hij de troon had opgegeven, waren tijdens de oorlog naar de afgelegen kolonie gestuurd. Het was bij de Britse regeringsinstanties welbekend dat ze sympathieën koesterden voor de nazi's.Zeventig jaar na het delict raakt Lang Reilly verstrikt in een strijd om nieuw opgedoken bewijsmateriaal dat uiteindelijk een geheim blootlegt: een radicaal koningsgezind genootschap dat bereid is tot het uiterste te gaan om de Kroon niet in verlegenheid te brengen, zowel in het verleden als in het heden. Lang moet voor zijn speurwerk de Atlantische Oceaan oversteken, waar hij met gevaar voor eigen leven het geheim van Nassau ontrafelt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gregg Loomis
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045209852
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

In de Britse kolonie de Bahama's vond in juli 1942 zo'n sensationele moord plaats dat die tijdelijk de Tweede Wereldoorlog van de voorpagina's verdrong. Deze moord is tot op heden onopgelost gebleven en vormt de basis van deze thriller van Gregg Loomis

Sir Harry Oakes, een steenrijke zakenman, werd vermoord aangetroffen op zijn landgoed. De hertog en hertogin van Windsor behoorden tot zijn vriendenkring. De hertog, voormalig koning van Engeland, en zijn gescheiden Amerikaanse vrouw, Wallis Warfield Simpson, voor wie hij de troon had opgegeven, waren tijdens de oorlog naar de afgelegen kolonie gestuurd. Het was bij de Britse regeringsinstanties welbekend dat ze sympathieën koesterden voor de nazi's.

Zeventig jaar na het delict raakt Lang Reilly verstrikt in een strijd om nieuw opgedoken bewijsmateriaal dat uiteindelijk een geheim blootlegt: een radicaal koningsgezind genootschap dat bereid is tot het uiterste te gaan om de Kroon niet in verlegenheid te brengen, zowel in het verleden als in het heden. Lang moet voor zijn speurwerk de Atlantische Oceaan oversteken, waar hij met gevaar voor eigen leven het geheim van Nassau ontrafelt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gregg Loomis
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045209852
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99