Lineair programmeren in de bedrijfskunde

Prijs € 19,60

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jacques van der Elst

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit boek wordt de wiskundige techniek van het lineair programmeren zo behandeld dat ook geïnteresseerden met een niet-wiskundige achtergrond er terecht kunnen.Daardoor kan iedereen bedrijfskundige vraagstukken oplossen waarbij hulpmiddelen van een onderneming op de meest optimale manier moeten worden toegewezen. Voor meer complexe vraagstukken wordt gebruik gemaakt van Oplosser in Excel. Deze tool wordt uitgebreid toegelicht en toegepast.Het boek bestaat uit vijf hoofdstukken: de eerste drie hoofdstukken bevatten die onderwerpen uit de algebra die vereist zijn om het lineair programmeren te kunnen begrijpen. Het lineair programmeren zelf komt aan bod in het vierde hoofdstuk. In het laatste hoofdstuk wordt de toepassing van het lineair programmeren met Excel op bedrijfkundige vraagstukken uitvoerig gedemonstreerd.In de bijlagen zijn vraagstukken opgenomen om de opgedane kennis te toetsen.Over de auteurJacques Van Der Elst is doctor in business administration, master in financieel management van ondernemingen, master in accountancy, gediplomeerde in de boekhoudkundige expertise, gegradueerde boekhouden en accountant IAB - Instituut van de Accountants en Belastingsconsulenten. Hij is docent en onderzoeker aan Odisee University College Brussel, waar hij onder meer bedrijfseconomie, statistiek, financiële wiskunde en financiële analyse doceert. Zijn onderzoeksactiviteiten situeren zich op het vlak van de economische evaluatie van investeringsprojecten. Vele jaren al is hij ook lid van de eindexamencommissies van het IAB. Zijn talrijke publicaties situeren zich in de domeinen van de toegepaste wiskunde,het financieel management en de accountancy.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacques van der Elst
Uitgever
Garant - Uitgevers n.v.
ISBN
9789044133813
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Beschrijving

In dit boek wordt de wiskundige techniek van het lineair programmeren zo behandeld dat ook geïnteresseerden met een niet-wiskundige achtergrond er terecht kunnen.
Daardoor kan iedereen bedrijfskundige vraagstukken oplossen waarbij hulpmiddelen van een onderneming op de meest optimale manier moeten worden toegewezen. Voor meer complexe vraagstukken wordt gebruik gemaakt van Oplosser in Excel. Deze tool wordt uitgebreid toegelicht en toegepast.

Het boek bestaat uit vijf hoofdstukken: de eerste drie hoofdstukken bevatten die onderwerpen uit de algebra die vereist zijn om het lineair programmeren te kunnen begrijpen. Het lineair programmeren zelf komt aan bod in het vierde hoofdstuk. In het laatste hoofdstuk wordt de toepassing van het lineair programmeren met Excel op bedrijfkundige vraagstukken uitvoerig gedemonstreerd.
In de bijlagen zijn vraagstukken opgenomen om de opgedane kennis te toetsen.

Over de auteur
Jacques Van Der Elst is doctor in business administration, master in financieel management van ondernemingen, master in accountancy, gediplomeerde in de boekhoudkundige expertise, gegradueerde boekhouden en accountant IAB - Instituut van de Accountants en Belastingsconsulenten. Hij is docent en onderzoeker aan Odisee University College Brussel, waar hij onder meer bedrijfseconomie, statistiek, financiële wiskunde en financiële analyse doceert. Zijn onderzoeksactiviteiten situeren zich op het vlak van de economische evaluatie van investeringsprojecten. Vele jaren al is hij ook lid van de eindexamencommissies van het IAB. Zijn talrijke publicaties situeren zich in de domeinen van de toegepaste wiskunde,het financieel management en de accountancy.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacques van der Elst
Uitgever
Garant - Uitgevers n.v.
ISBN
9789044133813
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99