Levenslang

het verhaal van een tbser

Prijs € 14,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ineke Baron, Niels de Jong

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Levenslang vertelt het aangrijpende verhaal van een TBS'er. Hoe kwam hij tot zijn afschuwelijke daden en hoe verging het hem erna? Kun je na zo'n daad nog in het reine komen met jezelf, met God? Of zelfs met je naaste?Bob is TBS'er vanwege de moord op zijn ex en zijn schoonmoeder, en krijgt levenslang. Hij doet verslag van zijn leven, een aangrijpend verhaal. Niet alleen hij, maar ook zijn schoonvader, die maanden in het ziekenhuis heeft gelegen en met het gemis van de dierbaarste mensen in zijn leven verder moet, heeft levenslang.Het boek schuurt en doet geen enkele moeite om alles rond te krijgen. Op een indringende manier laat het zien hoe onvoorstelbaar moeilijk het is om te vergeven.Het boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.In 2008 kreeg Ineke Baron de vraag van een gedetineerde of ze zijn levensverhaal wilde opschrijven. Toen dit verhaal Niels de Jong onder ogen kwam, liet het hem niet los en heeft hij het in de 'ik-vorm' herschreven.Ineke Baron (1957) heeft verschillende (kinder)boeken geschreven.Sinds 2005 is ze betrokken bij het gevangeniswerk en sinds 2012 werkt ze als geestelijk verzorger in een jeugdgevangenis.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ineke Baron, Niels de Jong
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023927006
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Levenslang vertelt het aangrijpende verhaal van een TBS'er. Hoe kwam hij tot zijn afschuwelijke daden en hoe verging het hem erna? Kun je na zo'n daad nog in het reine komen met jezelf, met God? Of zelfs met je naaste?Bob is TBS'er vanwege de moord op zijn ex en zijn schoonmoeder, en krijgt levenslang. Hij doet verslag van zijn leven, een aangrijpend verhaal. Niet alleen hij, maar ook zijn schoonvader, die maanden in het ziekenhuis heeft gelegen en met het gemis van de dierbaarste mensen in zijn leven verder moet, heeft levenslang.Het boek schuurt en doet geen enkele moeite om alles rond te krijgen. Op een indringende manier laat het zien hoe onvoorstelbaar moeilijk het is om te vergeven.Het boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.In 2008 kreeg Ineke Baron de vraag van een gedetineerde of ze zijn levensverhaal wilde opschrijven. Toen dit verhaal Niels de Jong onder ogen kwam, liet het hem niet los en heeft hij het in de 'ik-vorm' herschreven.
Ineke Baron (1957) heeft verschillende (kinder)boeken geschreven.Sinds 2005 is ze betrokken bij het gevangeniswerk en sinds 2012 werkt ze als geestelijk verzorger in een jeugdgevangenis.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ineke Baron, Niels de Jong
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023927006
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99