Leven om te geven

Prijs € 18,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Benaiah

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Echte (financiële) zekerheid ligt in een levenshouding van geven.''Als iedere gemeente en elke christen sterk wordt in de genadegave van het geven, dan heeft niemand gebrek.''Je geld is je leven.''Als het geven van de tiende werkelijk een doctrine had moeten zijn, dan zou dit ongetwijfeld luid en duidelijk worden onderstreept in de brieven in het Nieuwe Testament.'Zo maar wat quotes uit Leven om te geven. Waar dit boek over gaat? Over jou. Over jouw mooie opdracht om als discipel van Jezus Christus het spoor van de Vader na te laten in deze wereld. Een spoor van vergeving, genezing, bevrijding én voorziening. God verlangt ernaar Zijn Vaderhart te openbaren aan Zijn schepping. En Hij heeft jou en mij aangesteld als Zijn rentmeesters. Namens Hem mogen we uitdelen, zegenen, zaaien en oogsten. De Heere Jezus liet zien dat leven-met-een-gat-in-je-hand een veel rijkere betekenis heeft dan wij er vaak aan geven...Leven om te geven is een leerzaam, uitdagend en praktisch boek dat jou helpt om handen en voeten te geven aan je rentmeesterschap.Benaiah is getrouwd met Mirjam en vader van twee kinderen. Hij was zendeling, is spreker en schrijver, en oprichter van Stichting All 4 One en Stichting Christformation.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Benaiah
Uitgever
Gideon, Stichting Uitgeverij
ISBN
9789059990487
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

'Echte (financiële) zekerheid ligt in een levenshouding van geven.'
'Als iedere gemeente en elke christen sterk wordt in de genadegave van het geven, dan heeft niemand gebrek.'
'Je geld is je leven.'
'Als het geven van de tiende werkelijk een doctrine had moeten zijn, dan zou dit ongetwijfeld luid en duidelijk worden onderstreept in de brieven in het Nieuwe Testament.'

Zo maar wat quotes uit Leven om te geven. Waar dit boek over gaat? Over jou. Over jouw mooie opdracht om als discipel van Jezus Christus het spoor van de Vader na te laten in deze wereld. Een spoor van vergeving, genezing, bevrijding én voorziening. God verlangt ernaar Zijn Vaderhart te openbaren aan Zijn schepping. En Hij heeft jou en mij aangesteld als Zijn rentmeesters. Namens Hem mogen we uitdelen, zegenen, zaaien en oogsten. De Heere Jezus liet zien dat leven-met-een-gat-in-je-hand een veel rijkere betekenis heeft dan wij er vaak aan geven...

Leven om te geven is een leerzaam, uitdagend en praktisch boek dat jou helpt om handen en voeten te geven aan je rentmeesterschap.

Benaiah is getrouwd met Mirjam en vader van twee kinderen. Hij was zendeling, is spreker en schrijver, en oprichter van Stichting All 4 One en Stichting Christformation.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Benaiah
Uitgever
Gideon, Stichting Uitgeverij
ISBN
9789059990487
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99