Leven met een borderliner

Derde editie

Prijs € 29,99

Niet beschikbaar

Paul Mason, Randi Kreger

Paperback | December 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voel je je gemanipuleerd, onder druk gezet en bekritiseerd? Verberg je wat je denkt of voelt, omdat je bang bent voor de reactie van de ander? Ben je regelmatig het mikpunt van heftige woedeaanvallen, die afgewisseld worden met perioden waarin de ander liefdevol gedrag vertoont? Mensen die leven met iemand met de borderline-persoonlijkheidsstoornis (BPS) lopen vaak op eieren. Op basis van praktijkverhalen en wetenschappelijke inzichten laten Paul Mason en Randi Kreger zien hoe je de controle over je eigen leven weer terug kunt krijgen. Deze herziene derde editie van dit zeer succesvolle boek is bijgewerkt op basis van recent onderzoek, uitgebreide nieuwe informatie over narcistische trekken bij BPS en meer aandacht voor mannen en kinderen met BPS. ‘Alleen met een nuchtere benadering houd je het uit met een borderline-patiënt. In Leven met een borderliner leggen de Amerikaanse psychotherapeut Paul Mason en de pr-adviseur en tekstschrijfster Randi Kreger haarfijn uit hoe dat moet. (...) In dit toegankelijk geschreven boek bieden de auteurs praktische tips.’ – NRC Handelsblad over de tweede editie

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Mason, Randi Kreger
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057125621
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2021
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

Voel je je gemanipuleerd, onder druk gezet en bekritiseerd? Verberg je wat je denkt of voelt, omdat je bang bent voor de reactie van de ander? Ben je regelmatig het mikpunt van heftige woedeaanvallen, die afgewisseld worden met perioden waarin de ander liefdevol gedrag vertoont?

Mensen die leven met iemand met de borderline-persoonlijkheidsstoornis (BPS) lopen vaak op eieren. Op basis van praktijkverhalen en wetenschappelijke inzichten laten Paul Mason en Randi Kreger zien hoe je de controle over je eigen leven weer terug kunt krijgen.

Deze herziene derde editie van dit zeer succesvolle boek is bijgewerkt op basis van recent onderzoek, uitgebreide nieuwe informatie over narcistische trekken bij BPS en meer aandacht voor mannen en kinderen met BPS.

‘Alleen met een nuchtere benadering houd je het uit met een borderline-patiënt. In Leven met een borderliner leggen de Amerikaanse psychotherapeut Paul Mason en de pr-adviseur en tekstschrijfster Randi Kreger haarfijn uit hoe dat moet. (...) In dit toegankelijk geschreven boek bieden de auteurs praktische tips.’ – NRC Handelsblad over de tweede editie

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Mason, Randi Kreger
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057125621
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2021
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99