Letter van de week

spelenderwijs letters leren in de kleuterklas

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Linda Willemsen

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Taal kom je overal tegen. Het is daarom niet vreemd dat er op veel scholen in de kleutergroepen al aandacht wordt geschonken aan leesonderwijs. Zo bereid je de kinderen spelenderwijs voor op het 'echte' leren lezen in groep 3. Dit gebeurt op heel verschillende manieren; er zijn geen richtlijnen voor. Met het boek Letter van de week kun je kinderen op speelse wijze in aanraking laten komen met letters. Kinderen onderzoeken de letters door middel van al hun zintuigen, wat het leren leuk en spannend maakt. Bij de introductie van een letter vind je bijvoorbeeld een buitenactiviteit, een kookactiviteit, een motorische activiteit of een knutselactiviteit. Verder staan er bij elke letter tips en suggesties die leerkrachten aan ouders kunnen meegeven, om thuis de 'letter van de week' te oefenen. Letter van de week is voorzien van prachtige illustraties die de kleuters zeker zullen aanspreken. Door de ringband kun je het boek makkelijk open neerzetten, zodat de kinderen de letter van die week regelmatig zien. In de inleiding staan instructies hoe je het boek precies inzet om kinderen letters te leren en te stimuleren met taal aan de slag te gaan.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linda Willemsen
Uitgever
Uitgeverij Pica
ISBN
9789077671870
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Beschrijving

Taal kom je overal tegen. Het is daarom niet vreemd dat er op veel scholen in de kleutergroepen al aandacht wordt geschonken aan leesonderwijs. Zo bereid je de kinderen spelenderwijs voor op het 'echte' leren lezen in groep 3. Dit gebeurt op heel verschillende manieren; er zijn geen richtlijnen voor.


Met het boek Letter van de week kun je kinderen op speelse wijze in aanraking laten komen met letters. Kinderen onderzoeken de letters door middel van al hun zintuigen, wat het leren leuk en spannend maakt. Bij de introductie van een letter vind je bijvoorbeeld een buitenactiviteit, een kookactiviteit, een motorische activiteit of een knutselactiviteit. Verder staan er bij elke letter tips en suggesties die leerkrachten aan ouders kunnen meegeven, om thuis de 'letter van de week' te oefenen.



Letter van de week is voorzien van prachtige illustraties die de kleuters zeker zullen aanspreken. Door de ringband kun je het boek makkelijk open neerzetten, zodat de kinderen de letter van die week regelmatig zien.



In de inleiding staan instructies hoe je het boek precies inzet om kinderen letters te leren en te stimuleren met taal aan de slag te gaan.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linda Willemsen
Uitgever
Uitgeverij Pica
ISBN
9789077671870
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99