Lekker afvallen met minder koolhydraten - Vega

Het complete vegetarische koolhydraatarme dieetboek

Prijs € 27,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Angela Zamboni, Club Slank

Hardback | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Lekker afvallen met minder koolhydraten - vega' van Angela Zamboni (Club Slank) bewijst dat koolhydraatarm eten ook prima vegetarisch kan. Zo kun je op een makkelijke manier afvallen, zónder vlees of vis op tafel. Een koolhydraatarm dieet is een beproefde methode om af te vallen omdat deze goed vol te houden is. Door koolhydraten te vervangen door eiwitten en goede vetten, blijf je langer verzadigd en zit je niet met een hongergevoel. Angela legt je uit hoe je dit op een gezonde manier aanpakt: je eet gevarieerd en kiest voor volwaardige, verse producten. Zo krijg je voldoende vitamines, mineralen en vezels binnen, óók als je vegetariër bent. Met 'Lekker afvallen' heb je 6 weekmenu’s en meer dan 100 vegetarische recepten (voor ontbijt, lunch, avondeten of tussendoor) binnen handbereik. Zo eet je niet alleen om slanker te worden, maar ook gewoon heel lekker. En om het nóg makkelijker te maken, vind je in dit boek overzichtelijke informatie en handige tips en tricks. Hoe pak je deze nieuwe manier van gezond eten bijvoorbeeld aan met een gezin? En welke eiwitbronnnen kun je het beste als vleesvervanger gebruiken? Na het behalen van je streefgewicht kun je overstappen op een koolhydraatbeperkte leefstijl om lekker in je vel te blijven zitten. Hiervoor blijven de recepten en weekmenu’s een uitstekende basis. Hét handboek voor jouw nieuwe manier van eten! * Voor vegetariërs en iedereen die meer gezonde gerechten wil eten zonder vlees en vis.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Angela Zamboni, Club Slank
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043927048
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

'Lekker afvallen met minder koolhydraten - vega' van Angela Zamboni (Club Slank) bewijst dat koolhydraatarm eten ook prima vegetarisch kan. Zo kun je op een makkelijke manier afvallen, zónder vlees of vis op tafel.

Een koolhydraatarm dieet is een beproefde methode om af te vallen omdat deze goed vol te houden is. Door koolhydraten te vervangen door eiwitten en goede vetten, blijf je langer verzadigd en zit je niet met een hongergevoel. Angela legt je uit hoe je dit op een gezonde manier aanpakt: je eet gevarieerd en kiest voor volwaardige, verse producten. Zo krijg je voldoende vitamines, mineralen en vezels binnen, óók als je vegetariër bent.

Met 'Lekker afvallen' heb je 6 weekmenu’s en meer dan 100 vegetarische recepten (voor ontbijt, lunch, avondeten of tussendoor) binnen handbereik. Zo eet je niet alleen om slanker te worden, maar ook gewoon heel lekker. En om het nóg makkelijker te maken, vind je in dit boek overzichtelijke informatie en handige tips en tricks. Hoe pak je deze nieuwe manier van gezond eten bijvoorbeeld aan met een gezin? En welke eiwitbronnnen kun je het beste als vleesvervanger gebruiken?

Na het behalen van je streefgewicht kun je overstappen op een koolhydraatbeperkte leefstijl om lekker in je vel te blijven zitten. Hiervoor blijven de recepten en weekmenu’s een uitstekende basis. Hét handboek voor jouw nieuwe manier van eten!

* Voor vegetariërs en iedereen die meer gezonde gerechten wil eten zonder vlees en vis.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Angela Zamboni, Club Slank
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043927048
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99