leerwerkboek

Beschrijving

STARTREKENEN 2F MBO is een rekenmethode voor entreeopleidingen, voor mbo-niveau 2 en 3 en voor de eerste leerjaren van mbo-niveau 4. De opdrachten van Startrekenen 2F mbo staan vol aansprekende contexten met functionele illustraties om studenten voor te bereiden op het gebruik van bronnen in het centrale rekenexamen in het mbo.De nieuwste oplage van Startrekenen 2F mbo is uitgebreid met servicekaternen. STARTREKENEN 2F MBO DEEL A De rekenmethode Startrekenen 2F mbo bestaat uit twee leerwerkboeken. Deel A behandelt de domeinen Getallen en Verhoudingen. De domeinen zijn onderverdeeld in hoofdstukken. Elk hoofdstuk kent dezelfde opbouw: 1. Een startopdracht op 1F-niveau met meerdere opgaven bij een bron. De opdracht activeert de voorkennis van de student en geeft de docent inzicht in het niveau van de student; 2. Bij elk onderwerp worden beknopte, makkelijk leesbare theorie, duidelijke voorbeelden en gevarieerde opdrachten geboden; 3. De student sluit een hoofdstuk af door een zelftest op 2F-niveau te maken. Deze test laat zien of de student al klaar is voor de hoofdstuktoets. Elk leerwerkboek wordt afgesloten met een onderdeel examentraining. De vraagstelling in deze examentraining komt overeen met de vraagstelling in het centraal ontwikkeld examen (COE). LEERROUTES OP 1F- EN 2F-NIVEAU Startrekenen 2F mbo bevat bij elk onderwerp opdrachten op niveau 1F en 2F. Door een icoon en het kleurgebruik is meteen duidelijk welk niveau een opdracht heeft. De studenten werken bij elke vaardigheid stapsgewijs naar het niveau 2F toe. Studenten die niveau 1F nog niet volledig beheersen, kunnen daardoor toch met dezelfde leerwerkboeken aan de slag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Irene Lugten, Sari Wolters, Sarah Brusell, Manon Keuenhof, Martine Knijnenberg, Kristel Schaap, Kim Klappe, Rob Lagendijk, Pascal de Wit, Marloes Kramer, Jelte Folkertsma, Cyriel Kluiters, Jasper van Abswoude, Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789491699894
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

STARTREKENEN 2F MBO is een rekenmethode voor entreeopleidingen, voor mbo-niveau 2 en 3 en voor de eerste leerjaren van mbo-niveau 4. De opdrachten van Startrekenen 2F mbo staan vol aansprekende contexten met functionele illustraties om studenten voor te bereiden op het gebruik van bronnen in het centrale rekenexamen in het mbo.De nieuwste oplage van Startrekenen 2F mbo is uitgebreid met servicekaternen.

STARTREKENEN 2F MBO DEEL A
De rekenmethode Startrekenen 2F mbo bestaat uit twee leerwerkboeken. Deel A behandelt de domeinen Getallen en Verhoudingen. De domeinen zijn onderverdeeld in hoofdstukken. Elk hoofdstuk kent dezelfde opbouw:
1. Een startopdracht op 1F-niveau met meerdere opgaven bij een bron. De opdracht activeert de voorkennis van de student en geeft de docent inzicht in het niveau van de student;
2. Bij elk onderwerp worden beknopte, makkelijk leesbare theorie, duidelijke voorbeelden en gevarieerde opdrachten geboden;
3. De student sluit een hoofdstuk af door een zelftest op 2F-niveau te maken. Deze test laat zien of de student al klaar is voor de hoofdstuktoets.

Elk leerwerkboek wordt afgesloten met een onderdeel examentraining. De vraagstelling in deze examentraining komt overeen met de vraagstelling in het centraal ontwikkeld examen (COE).

LEERROUTES OP 1F- EN 2F-NIVEAU
Startrekenen 2F mbo bevat bij elk onderwerp opdrachten op niveau 1F en 2F. Door een icoon en het kleurgebruik is meteen duidelijk welk niveau een opdracht heeft. De studenten werken bij elke vaardigheid stapsgewijs naar het niveau 2F toe. Studenten die niveau 1F nog niet volledig beheersen, kunnen daardoor toch met dezelfde leerwerkboeken aan de slag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Irene Lugten, Sari Wolters, Sarah Brusell, Manon Keuenhof, Martine Knijnenberg, Kristel Schaap, Kim Klappe, Rob Lagendijk, Pascal de Wit, Marloes Kramer, Jelte Folkertsma, Cyriel Kluiters, Jasper van Abswoude, Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789491699894
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99