Leerboek urologie

Prijs € 49,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Klachten van de urinewegen en de voortplantingsorganen komen voor in elk levensstadium. Urologische aspecten van de menselijke fysiologie zijn van belang in verscheidene kritische processen tijdens de puberteit, de bevruchting, de zwangerschap en het senium, waarin men ernaar streeft gezond oud te worden. De ontwikkelingen in het vak urologie gaan snel. Daarom is actuele kennis over de werking en de afwijkingen van de tractus urogenitalis essentieel voor elke arts. In deze editie van Leerboek urologie zijn de nieuwste ontwikkelingen in de diagnostiek en therapie opgenomen. De meest voorkomende urologische klachten vormen de basis, net als in vorige drukken van dit leerboek. Hierbij is steeds de relatie met de anatomie en de (patho)fysiologie aangegeven. Ook de recente technologische ontwikkelingen komen aan de orde. Moleculaire achtergronden gaan immers een belangrijke plaats innemen in de diagnostiek van morgen. In compacte tekst met overzichtelijke schema's geeft dit handzame boek een heldere weergave van de stand van het wetenschappelijke onderzoek. Aanschaf van het Leerboek urologie biedt de lezer toegang tot de website extras.bsl.nl/urologie met extra materiaal, zoals instructiefilms over het urologisch onderzoek en katheterisatie en een interactieve leermodule over het urodynamisch onderzoek. Ook bevat de website de volledige inhoud van dit boek, waardoor het overal online te raadplegen en snel te doorzoeken is.Leerboek urologie is onmisbaar voor studenten geneeskunde en basisartsen en vormt daarnaast een handig naslagwerk voor specialisten en huisartsen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031398089
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Klachten van de urinewegen en de voortplantingsorganen komen voor in elk levensstadium. Urologische aspecten van de menselijke fysiologie zijn van belang in verscheidene kritische processen tijdens de puberteit, de bevruchting, de zwangerschap en het senium, waarin men ernaar streeft gezond oud te worden. De ontwikkelingen in het vak urologie gaan snel. Daarom is actuele kennis over de werking en de afwijkingen van de tractus urogenitalis essentieel voor elke arts.

In deze editie van Leerboek urologie zijn de nieuwste ontwikkelingen in de diagnostiek en therapie opgenomen. De meest voorkomende urologische klachten vormen de basis, net als in vorige drukken van dit leerboek. Hierbij is steeds de relatie met de anatomie en de (patho)fysiologie aangegeven. Ook de recente technologische ontwikkelingen komen aan de orde. Moleculaire achtergronden gaan immers een belangrijke plaats innemen in de diagnostiek van morgen.
In compacte tekst met overzichtelijke schema's geeft dit handzame boek een heldere weergave van de stand van het wetenschappelijke onderzoek.

Aanschaf van het Leerboek urologie biedt de lezer toegang tot de website extras.bsl.nl/urologie met extra materiaal, zoals instructiefilms over het urologisch onderzoek en katheterisatie en een interactieve leermodule over het urodynamisch onderzoek. Ook bevat de website de volledige inhoud van dit boek, waardoor het overal online te raadplegen en snel te doorzoeken is.

Leerboek urologie is onmisbaar voor studenten geneeskunde en basisartsen en vormt daarnaast een handig naslagwerk voor specialisten en huisartsen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031398089
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99