Leerboek chirurgie

Prijs € 117,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

H.G. Gooszen

Hardback | Augustus 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leerboek chirurgie is een klassiek, thematisch ingedeeld boek dat de volledige heelkunde behandelt. Naast tijdloze onderwerpen als ileus en acute buik, komen ook nieuwe onderwerpen als ATLS, endoscopische en endovasculaire chirurgie aan bod. Bovendien behandelt het boek thema's die op het grensvlak van de heelkunde liggen, zoals de intensive–careproblematiek, stolling, algemene begeleiding van patiënten, wondgenezing, de opvang van slachtoffers en problemen rond beademing van patiënten. Leerboek chirurgie is de opvolger van het oude Leerboek chirurgie. Dit boek, waarvan de vijfde druk in 1997 verscheen, werd in 2002 opgevolgd door het probleemgeoriënteerde boek Chirurgie. Hoewel de laatstgenoemde uitgave bijzonder goed is ontvangen en op veel faculteiten wordt voorgeschreven, bleek naast Chirurgie behoefte te bestaan aan een leerboek met een meer klassieke, ziektebeeldgerichte opzet.Leerboek chirurgie is in de eerste plaats geschreven als basisboek voor studenten geneeskunde en coassistenten. Samen met het probleemgeoriënteerde boek Chirurgie onder redactie van prof. dr. H.J. Bonjer (ISBN 9031336033) vormt het Leerboek chirurgie de ideale voorbereiding op de praktijk. Daarnaast is het boek een naslagwerk voor chirurgen in opleiding en overige artsen die in hun dagelijkse werk te maken hebben met chirurgische vraagstukken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.G. Gooszen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031344642
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Leerboek chirurgie is een klassiek, thematisch ingedeeld boek dat de volledige heelkunde behandelt. Naast tijdloze onderwerpen als ileus en acute buik, komen ook nieuwe onderwerpen als ATLS, endoscopische en endovasculaire chirurgie aan bod. Bovendien behandelt het boek thema's die op het grensvlak van de heelkunde liggen, zoals de intensive–careproblematiek, stolling, algemene begeleiding van patiënten, wondgenezing, de opvang van slachtoffers en problemen rond beademing van patiënten.

Leerboek chirurgie is de opvolger van het oude Leerboek chirurgie. Dit boek, waarvan de vijfde druk in 1997 verscheen, werd in 2002 opgevolgd door het probleemgeoriënteerde boek Chirurgie. Hoewel de laatstgenoemde uitgave bijzonder goed is ontvangen en op veel faculteiten wordt voorgeschreven, bleek naast Chirurgie behoefte te bestaan aan een leerboek met een meer klassieke, ziektebeeldgerichte opzet.

Leerboek chirurgie is in de eerste plaats geschreven als basisboek voor studenten geneeskunde en coassistenten. Samen met het probleemgeoriënteerde boek Chirurgie onder redactie van prof. dr. H.J. Bonjer (ISBN 9031336033) vormt het Leerboek chirurgie de ideale voorbereiding op de praktijk. Daarnaast is het boek een naslagwerk voor chirurgen in opleiding en overige artsen die in hun dagelijkse werk te maken hebben met chirurgische vraagstukken.



Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.G. Gooszen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031344642
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99