Lean six sigma green belt

mindset, skill set & tool set

Prijs € 59,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

H.C. Theisens

Hardback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lean Six Sigma Green BeltIn 2014 verscheen het eerste boek in de serie 'Climbing the Mountain'. Inmiddels zijn er verschillende titels in deze serie verschenen. De boeken waren echter nog altijd in het Engels. Nu is deze serie ook in het Nederlands beschikbaar onder de naam 'De Beklimming'.In de afgelopen eeuw zijn verschillende methodieken voor het verbeteren van processen en kwaliteit ontwikkeld, zoals TQM, Kaizen, TPM, TOC, Lean en Six Sigma, elk met een eigen toolset. Dit boek biedt een samenhangend overzicht van al deze verbetermethoden, gecombineerd in één framework, het 'Continuous Improvement Maturity Model' (CIMM™). Dit framework beschrijft het proces van continue verbetering vanaf het creëren van een solide fundament, stabiele en voorspelbare processen, capable processen tot aan het creëren van producten en diensten van wereldklasse.Lean Six Sigma is een methodiek die al decennia lang wordt toegepast om kwaliteit te verbeteren, doorlooptijden te verkorten en operationele kosten te verlagen. Lean Six Sigma Green Belts zijn specialisten in het uitvoeren van verbeterprojecten. Met de juiste combinatie van specialistische kennis, analytische expertise en gestructureerde aanpak zijn Lean Six Sigma Green Belts in staat om significante verbeteringen te realiseren.De structuur van dit boek volgt de Lean Six Sigma Green Belt syllabus van de 'Lean Six Sigma Academy' (LSSA) en wordt, samen met het bijbehorende oefenboek, veel gebruikt in onderwijsprogramma's en trainingen. Als zodanig vormt dit boek een goede basis voor diegenen die zich willen verdiepen in de Lean Six Sigma aanpak en technieken. Tijdens de uitvoering van verbeterprojecten vormt het een handig en praktisch naslagwerk.Naast een behandeling van de technische tools, wordt ook uitgebreid stilgestaan bij het bepalen van een verbeterstrategie en het creëren van een verbetercultuur. Het betrekken van medewerkers en het borgen van verbeteringen in de organisatie zijn minstens zo belangrijk als het kunnen toepassen van de technieken. De subtitel van dit boek is daarom niet voor niets 'Mindset, Skill set & Tool set'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.C. Theisens
Uitgever
LSSA B.V.
ISBN
9789492240118
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
386

Beschrijving

Lean Six Sigma Green Belt
In 2014 verscheen het eerste boek in de serie 'Climbing the Mountain'. Inmiddels zijn er verschillende titels in deze serie verschenen. De boeken waren echter nog altijd in het Engels. Nu is deze serie ook in het Nederlands beschikbaar onder de naam 'De Beklimming'.
In de afgelopen eeuw zijn verschillende methodieken voor het verbeteren van processen en kwaliteit ontwikkeld, zoals TQM, Kaizen, TPM, TOC, Lean en Six Sigma, elk met een eigen toolset. Dit boek biedt een samenhangend overzicht van al deze verbetermethoden, gecombineerd in één framework, het 'Continuous Improvement Maturity Model' (CIMM™). Dit framework beschrijft het proces van continue verbetering vanaf het creëren van een solide fundament, stabiele en voorspelbare processen, capable processen tot aan het creëren van producten en diensten van wereldklasse.
Lean Six Sigma is een methodiek die al decennia lang wordt toegepast om kwaliteit te verbeteren, doorlooptijden te verkorten en operationele kosten te verlagen. Lean Six Sigma Green Belts zijn specialisten in het uitvoeren van verbeterprojecten. Met de juiste combinatie van specialistische kennis, analytische expertise en gestructureerde aanpak zijn Lean Six Sigma Green Belts in staat om significante verbeteringen te realiseren.
De structuur van dit boek volgt de Lean Six Sigma Green Belt syllabus van de 'Lean Six Sigma Academy' (LSSA) en wordt, samen met het bijbehorende oefenboek, veel gebruikt in onderwijsprogramma's en trainingen. Als zodanig vormt dit boek een goede basis voor diegenen die zich willen verdiepen in de Lean Six Sigma aanpak en technieken. Tijdens de uitvoering van verbeterprojecten vormt het een handig en praktisch naslagwerk.
Naast een behandeling van de technische tools, wordt ook uitgebreid stilgestaan bij het bepalen van een verbeterstrategie en het creëren van een verbetercultuur. Het betrekken van medewerkers en het borgen van verbeteringen in de organisatie zijn minstens zo belangrijk als het kunnen toepassen van de technieken. De subtitel van dit boek is daarom niet voor niets 'Mindset, Skill set & Tool set'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.C. Theisens
Uitgever
LSSA B.V.
ISBN
9789492240118
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
386

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99