Lang, knap & arrogant (e-Book)

Vergeten kussen / Onverbiddelijke eis / Breekbaar geluk

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Michelle Reid

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Arrogant en koud vanbuiten, maar vanbinnen smeult de passie! Is Alessandro Marchese werkelijk haar nieuwe baas? Cassie gelooft haar ogen niet, vooral niet als de knappe tycoon ook nog doet alsof hij van de prins geen kwaad weet. Eerst laat hij haar in de steek, en nu veinst hij dat hij haar niet herkent! Of is hij haar echt vergeten - en hoeft ze hem dus niet te vertellen dat hij vader is?Hoewel Angie ieder woord van haar huwelijksgelofte meende toen ze trouwde met haar grote liefde, biljonair Roque de Calvhos, strandt het huwelijk algauw en besluit ze afscheid te nemen. Tot haar verbijstering wil Roque niet meewerken. Sterker nog, hij zet al zijn sensuele verleidingskunst in om haar te laten blijven!Als Sarah niet meer voor haar zusje kan zorgen, is ze de wanhoop nabij. Wat als ze haar kwijtraakt? Gelukkig wil de steenrijke Andreas Markopoulou met haar trouwen en de kleine Melanie adopteren, om zijn grootmoeders grootste wens - een kleinkind - te vervullen. Pas na de bruiloft ontdekt Sarah dat hij tegen haar heeft gelogen…Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michelle Reid
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564921
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
1366606 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
358

Beschrijving

Arrogant en koud vanbuiten, maar vanbinnen smeult de passie!

Is Alessandro Marchese werkelijk haar nieuwe baas? Cassie gelooft haar ogen niet, vooral niet als de knappe tycoon ook nog doet alsof hij van de prins geen kwaad weet. Eerst laat hij haar in de steek, en nu veinst hij dat hij haar niet herkent! Of is hij haar echt vergeten - en hoeft ze hem dus niet te vertellen dat hij vader is?

Hoewel Angie ieder woord van haar huwelijksgelofte meende toen ze trouwde met haar grote liefde, biljonair Roque de Calvhos, strandt het huwelijk algauw en besluit ze afscheid te nemen. Tot haar verbijstering wil Roque niet meewerken. Sterker nog, hij zet al zijn sensuele verleidingskunst in om haar te laten blijven!

Als Sarah niet meer voor haar zusje kan zorgen, is ze de wanhoop nabij. Wat als ze haar kwijtraakt? Gelukkig wil de steenrijke Andreas Markopoulou met haar trouwen en de kleine Melanie adopteren, om zijn grootmoeders grootste wens - een kleinkind - te vervullen. Pas na de bruiloft ontdekt Sarah dat hij tegen haar heeft gelogen…

Deze verhalen zijn eerder verschenen.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michelle Reid
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564921
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
1366606 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
358

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99