Labyrintologie

dwalen in loopbaanland

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Paperback | April 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het succes van kleine en grote organisaties is steeds afhankelijker geworden van de energie en inzet van mensen. Maar loopbanen zijn minder voorspelbaar en verlopen steeds grilliger dan vroeger. Wie plant zijn loopbaan nog? Is het niet steeds meer het pakken van kansen die voorbij komen?Onder 'labyrintologie' verstaan de auteurs de toegepaste wetenschap van het dwalen in loopbaanland. Dwalen is in essentie een bewuste activiteit waarbij je iets zoekt, ofschoon je weet dat je het niet zult vinden met behulp van de gewone zoekmethoden. De auteurs beschrijven verschillende werelden die steeds een andere kijk op de werkelijkheid geven. Zo passeren de werelden van de bureaucratie de technologie, de uitvinders, de Rijnlandse en de Anglo-Amerikaanse werelden, en natuurlijk de virtuele wereld van de nieuwe generatie.Onder redactie vanTeun van Aken (1946), organisatiesocioloog, zelfstandig gevestigd organisatieadviseur en managementtrainer te Culemborg. Hij is parttime lector Career Development bij de Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid te Tilburg.Wouter Reynaert (1949),arbeids- en organisatiepsycholoog, is ontwikkelaar en onderzoeker op het terrein van Loopbaanontwikkeling en Diversiteit. Hij combineert een parttime lectoraat Career Development met een parttime hoofddocentschap aan de Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid te Tilburg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055945528
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
169

Beschrijving

Het succes van kleine en grote organisaties is steeds afhankelijker geworden van de energie en inzet van mensen. Maar loopbanen zijn minder voorspelbaar en verlopen steeds grilliger dan vroeger. Wie plant zijn loopbaan nog? Is het niet steeds meer het pakken van kansen die voorbij komen?
Onder 'labyrintologie' verstaan de auteurs de toegepaste wetenschap van het dwalen in loopbaanland. Dwalen is in essentie een bewuste activiteit waarbij je iets zoekt, ofschoon je weet dat je het niet zult vinden met behulp van de gewone zoekmethoden. De auteurs beschrijven verschillende werelden die steeds een andere kijk op de werkelijkheid geven. Zo passeren de werelden van de bureaucratie de technologie, de uitvinders, de Rijnlandse en de Anglo-Amerikaanse werelden, en natuurlijk de virtuele wereld van de nieuwe generatie.
Onder redactie van
Teun van Aken (1946), organisatiesocioloog, zelfstandig gevestigd organisatieadviseur en managementtrainer te Culemborg. Hij is parttime lector Career Development bij de Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid te Tilburg.
Wouter Reynaert (1949),arbeids- en organisatiepsycholoog, is ontwikkelaar en onderzoeker op het terrein van Loopbaanontwikkeling en Diversiteit. Hij combineert een parttime lectoraat Career Development met een parttime hoofddocentschap aan de Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid te Tilburg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055945528
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
169

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 22,95
  • 21,99
  • 22,00
  • 22,99
  • 18,99
  • 17,50
  • 22,99
  • 15,00
  • 24,99