Kus je tranen

Prijs € 15,50

Uitverkocht

Marianne van de Polder

Paperback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marianne ervaart in haar jonge jaren allesbehalve een veilige thuishaven. Ze groeit op bij een schizofrene moeder, die elke medische behandeling weigert. Haar fysieke en verbale agressie viert ze bot op haar omgeving, ook op haar dochter. Op haar dertiende wordt Marianne letterlijk de deur uitgetrapt. Ze gaat wonen bij haar vader, die vijf jaar eerder uit zelfbehoud is vertrokken. Als hij enkele jaren later overlijdt, vindt zij zingeving in spiritualiteit. Een uitdagend pad van zelfontwikkeling volgt. 'Kus je tranen' is een autobiografisch zelfhulpboek over hoe je naar liefde voor jezelf kunt groeien. Waarom is het toch zo belangrijk dat je de beste vriend van jezelf wordt? Hoe kan stilte je hierbij helpen? En welke rol speelt reïncarnatie? Dit tweede boek van Marianne (eerder verscheen bij Elikser al 'De magische mars van Mísja') focust op het belang van psychologisch zelfonderzoek en het doorleven van emoties. Ze beschrijft openhartig wat ze meemaakte, maar vooral wat ze ervan heeft geleerd: zelfs in het duister fonkelt er goud. Schrijfster Pamela Kribbe over 'Kus je tranen': 'Een authentiek, warm en inspirerend verhaal.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marianne van de Polder
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089547439
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
106

Beschrijving

Marianne ervaart in haar jonge jaren allesbehalve een veilige thuishaven. Ze groeit op bij een schizofrene moeder, die elke medische behandeling weigert. Haar fysieke en verbale agressie viert ze bot op haar omgeving, ook op haar dochter. Op haar dertiende wordt Marianne letterlijk de deur uitgetrapt. Ze gaat wonen bij haar vader, die vijf jaar eerder uit zelfbehoud is vertrokken. Als hij enkele jaren later overlijdt, vindt zij zingeving in spiritualiteit. Een uitdagend pad van zelfontwikkeling volgt.
'Kus je tranen' is een autobiografisch zelfhulpboek over hoe je naar liefde voor jezelf kunt groeien. Waarom is het toch zo belangrijk dat je de beste vriend van jezelf wordt? Hoe kan stilte je hierbij helpen? En welke rol speelt reïncarnatie? Dit tweede boek van Marianne (eerder verscheen bij Elikser al 'De magische mars van Mísja') focust op het belang van psychologisch zelfonderzoek en het doorleven van emoties. Ze beschrijft openhartig wat ze meemaakte, maar vooral wat ze ervan heeft geleerd: zelfs in het duister fonkelt er goud.
Schrijfster Pamela Kribbe over 'Kus je tranen': 'Een authentiek, warm en inspirerend verhaal.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marianne van de Polder
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089547439
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
106

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99