Passie in glas

Prijs € 49,90

Uitverkocht

Annemiek Punt

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het werk van glaskunstenares Annemiek Punt is over de hele wereld te zien. Bij haar 30-jarig jubileum verschijnt een boek over haar kleurrijke oeuvre en haar inspiratiebronnen. Dit boek geeft een overzicht van haar kunst, haar manier van werken en de verschillende technieken van de glaskunst. Daarnaast is er aandacht voor haar inspiratiebronnen. Spiritualiteit is voor haar een vitale kracht, die zij ook in haar werk weet over te dragen. Omdat zij de kijker helemaal wil vrijlaten in de manier waarop die haar kunst beleeft, geeft zij haar objecten zelden een naam. De passie die zij in glas legt komt echter altijd over. Deze bijzonder creatief verzorgde uitgave geeft alle ruimte om haar werk uit te beelden, waarbij ook recht wordt gedaan aan het transparante karakter van het glas. In verband met de internationale belangstelling is de tekst tweetalig: Nederlands én Engels. Annemiek Punt werkte al jaren als vermaard glaskunstenares in Ootmarsum toen zij in 2006 internationaal doorbrak met een raam voor de Nieuwe Kerk in Delft. Haar glas-in-loodramen en glasobjecten vinden nu over de hele wereld aftrek. Zie ook www.annemiekpunt.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemiek Punt
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025960117
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
155

Beschrijving

Het werk van glaskunstenares Annemiek Punt is over de hele wereld te zien. Bij haar 30-jarig jubileum verschijnt een boek over haar kleurrijke oeuvre en haar inspiratiebronnen.

Dit boek geeft een overzicht van haar kunst, haar manier van werken en de verschillende technieken van de glaskunst. Daarnaast is er aandacht voor haar inspiratiebronnen. Spiritualiteit is voor haar een vitale kracht, die zij ook in haar werk weet over te dragen. Omdat zij de kijker helemaal wil vrijlaten in de manier waarop die haar kunst beleeft, geeft zij haar objecten zelden een naam. De passie die zij in glas legt komt echter altijd over.

Deze bijzonder creatief verzorgde uitgave geeft alle ruimte om haar werk uit te beelden, waarbij ook recht wordt gedaan aan het transparante karakter van het glas. In verband met de internationale belangstelling is de tekst tweetalig: Nederlands én Engels.

Annemiek Punt werkte al jaren als vermaard glaskunstenares in Ootmarsum toen zij in 2006 internationaal doorbrak met een raam voor de Nieuwe Kerk in Delft. Haar glas-in-loodramen en glasobjecten vinden nu over de hele wereld aftrek. Zie ook www.annemiekpunt.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemiek Punt
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025960117
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
155

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99