Australie (e-Book)

Prijs € 3,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Bruni Gebauer, Stefan Huy

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Australië betekent natuur in overvloed en een relaxte levensstijlZeilen, surfen, naar het strand, bier uit een flesje drinken – wie houdt er niet van de Aussies? Australië biedt zowel westerse beschaving als exotische wildernis, unieke cultuur en onvergetelijke avonturen. Fraaie koraaltuinen en het Groot Barrièrerif in het oosten en stoffige bush in het westen, bruisende grote steden aan de kust en totaal verlaten woestenijen in het binnenland, dichte, groene vegetatie in het tropische regenwoud in het noordoosten en kale, roodbruine rotswanden bij Uluru (Ayers Rock) in het rode hart, sappige weiden met koeien en schapen in New South Wales en dorre woestijnen in Western Australia. En altijd is daar de Australian touch, de ongedwongen levenslust: no worries, mate!Marco Polo AustraliëIn de reisgids Australië  worden acht regio’s beschreven: Sydney, New South Wales, Victoria, Queensland, Northern Territory, Western Australia, South Australia en Tasmanië. De gids bevat foto’s, routes en een uitgebreide Atlas met plaatsnamenregister en een uitneembare kaart. Met ook: Insidertips, Gratis en voor niks, Typisch Australië, En als het regent?, Lekker relaxen, Shoppen, De perfecte route, Onderdak, Eten en drinken, Actie en sport en Met de kinderen.De bezienswaardigheden vind je terug op de overzichtskaart en in de atlas.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bruni Gebauer, Stefan Huy
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789000334414
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
69464348 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
178

Beschrijving

Australië betekent natuur in overvloed en een relaxte levensstijl
Zeilen, surfen, naar het strand, bier uit een flesje drinken – wie houdt er niet van de Aussies? Australië biedt zowel westerse beschaving als exotische wildernis, unieke cultuur en onvergetelijke avonturen. Fraaie koraaltuinen en het Groot Barrièrerif in het oosten en stoffige bush in het westen, bruisende grote steden aan de kust en totaal verlaten woestenijen in het binnenland, dichte, groene vegetatie in het tropische regenwoud in het noordoosten en kale, roodbruine rotswanden bij Uluru (Ayers Rock) in het rode hart, sappige weiden met koeien en schapen in New South Wales en dorre woestijnen in Western Australia.
En altijd is daar de Australian touch, de ongedwongen levenslust: no worries, mate!


Marco Polo Australië
In de reisgids Australië  worden acht regio’s beschreven: Sydney, New South Wales, Victoria, Queensland, Northern Territory, Western Australia, South Australia en Tasmanië.
De gids bevat foto’s, routes en een uitgebreide Atlas met plaatsnamenregister en een uitneembare kaart. Met ook: Insidertips, Gratis en voor niks, Typisch Australië, En als het regent?, Lekker relaxen, Shoppen, De perfecte route, Onderdak, Eten en drinken, Actie en sport en Met de kinderen.
De bezienswaardigheden vind je terug op de overzichtskaart en in de atlas.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bruni Gebauer, Stefan Huy
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
ISBN
9789000334414
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
69464348 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
178

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99