Kosten en baten met beleid Studie- en werkboek

bedrijfseconomische grondbeginselen voor de dienstverlening

Prijs € 69,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Piet Verstegen

Paperback | Juli 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Compleet, praktisch en actueel. Met de nieuwste druk van Kosten en baten met beleid heeft u een unieke studiemethode in uw bezit. De combinatie van studieboek en werkboek maakt deze uitgave tot een volledig pakket dat zeer bruikbaar is voor studenten, docenten en werknemers in de dienstverlenende sector. Het geeft inzicht in het financieel management voor de dienstverlenende sector, en maakt bedrijfseconomische lesstof toegankelijk voor mensen met weinig financiële affiniteit.StudieboekHet studieboek is een inleiding op de belangrijkste bedrijfseconomische en financiële aspecten van de dienstverlening. De theorie wordt verduidelijkt met behulp van actuele praktijkvoorbeelden en trends. Bovendien wordt in deze vijfde druk de cijfermatige benadering toegankelijk door de ruime hoeveelheid oefenmateriaal. Hierbij is het rekenwerk ondergeschikt aan het begrip van de financiële termen. Anders dan concurrerende titels is dit boek voorzien van voorbeelden uit de dienstverlening.WerkboekDe theorie uit het studieboek wordt in dit werkboek toegelicht met praktische cases en oefenopdrachten. Naast algemene richtlijnen en adviezen voor het bestuderen van de hoofdstukken, vindt u in dit werkboek de uitwerking van de verwerkingsvraagstukken uit het studieboek. Bovendien is bij elk hoofdstuk een speciale groepsopdracht opgenomen voor extra oefening. U kunt uw begrip van de leerstof per hoofdstuk van het studieboek controleren door middel van een meerkeuzetoets. Het werkboek is dus voor zowel zelfstudie als groepswerk, en voor zowel student als beroepsbeoefenaar zeer geschikt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Piet Verstegen
Uitgever
Reed business
ISBN
9789035227644
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Compleet, praktisch en actueel. Met de nieuwste druk van Kosten en baten met beleid heeft u een unieke studiemethode in uw bezit. De combinatie van studieboek en werkboek maakt deze uitgave tot een volledig pakket dat zeer bruikbaar is voor studenten, docenten en werknemers in de dienstverlenende sector. Het geeft inzicht in het financieel management voor de dienstverlenende sector, en maakt bedrijfseconomische lesstof toegankelijk voor mensen met weinig financiële affiniteit.

Studieboek
Het studieboek is een inleiding op de belangrijkste bedrijfseconomische en financiële aspecten van de dienstverlening. De theorie wordt verduidelijkt met behulp van actuele praktijkvoorbeelden en trends. Bovendien wordt in deze vijfde druk de cijfermatige benadering toegankelijk door de ruime hoeveelheid oefenmateriaal. Hierbij is het rekenwerk ondergeschikt aan het begrip van de financiële termen. Anders dan concurrerende titels is dit boek voorzien van voorbeelden uit de dienstverlening.

Werkboek
De theorie uit het studieboek wordt in dit werkboek toegelicht met praktische cases en oefenopdrachten. Naast algemene richtlijnen en adviezen voor het bestuderen van de hoofdstukken, vindt u in dit werkboek de uitwerking van de verwerkingsvraagstukken uit het studieboek. Bovendien is bij elk hoofdstuk een speciale groepsopdracht opgenomen voor extra oefening. U kunt uw begrip van de leerstof per hoofdstuk van het studieboek controleren door middel van een meerkeuzetoets. Het werkboek is dus voor zowel zelfstudie als groepswerk, en voor zowel student als beroepsbeoefenaar zeer geschikt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Piet Verstegen
Uitgever
Reed business
ISBN
9789035227644
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99