Kort begrip van KEI

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Willem Heemskerk, karlijn Teuben, Renee Wieringa

Paperback | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op 12 juli 2016 heeft de Eerste Kamer vier wetsvoorstellen in het kader van het programma Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI) aangenomen. De (bestuursrechtelijke en) civiele rechtspleging zal zich hiermee voortaan grotendeels in een digitale omgeving afspelen, maar ook overigens wordt ons burgerlijk procesrecht ingrijpend gewijzigd. Inwerkingtreding van de wetgeving zal gefaseerd vanaf begin 2017 plaatsvinden, afhankelijk van de uitkomst van 'go/no go'-beslissingen met betrekking tot de digitale systemen en afhankelijk van het succes van pilots.Dit boek behandelt in kort bestek en op praktische wijze alle aspecten van het nieuwe procederen in een digitale omgeving. Het boek is bestemd voor de rechtenstudent en voor de praktijkjurist, die zich tijdig op KEI wil voorbereiden. Bijlagen bij het boek zijn een doorlopende tekst van Boek 1 van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering (art. 1-429 Rv), zoals die bepalingen na inwerkingtreding zullen luiden, het Besluit digitalisering, zoals inmiddels in het Staatsblad gepubliceerd, en een opgave van over KEI inmiddels verschenen literatuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Heemskerk, karlijn Teuben, Renee Wieringa
Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789463170475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Op 12 juli 2016 heeft de Eerste Kamer vier wetsvoorstellen in het kader van het programma Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI) aangenomen. De (bestuursrechtelijke en) civiele rechtspleging zal zich hiermee voortaan grotendeels in een digitale omgeving afspelen, maar ook overigens wordt ons burgerlijk procesrecht ingrijpend gewijzigd. Inwerkingtreding van de wetgeving zal gefaseerd vanaf begin 2017 plaatsvinden, afhankelijk van de uitkomst van 'go/no go'-beslissingen met betrekking tot de digitale systemen en afhankelijk van het succes van pilots.

Dit boek behandelt in kort bestek en op praktische wijze alle aspecten van het nieuwe procederen in een digitale omgeving. Het boek is bestemd voor de rechtenstudent en voor de praktijkjurist, die zich tijdig op KEI wil voorbereiden. Bijlagen bij het boek zijn een doorlopende tekst van Boek 1 van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering (art. 1-429 Rv), zoals die bepalingen na inwerkingtreding zullen luiden, het Besluit digitalisering, zoals inmiddels in het Staatsblad gepubliceerd, en een opgave van over KEI inmiddels verschenen literatuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Heemskerk, karlijn Teuben, Renee Wieringa
Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789463170475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99