Weight watchers - omdat het werkt!

wetenschap - recepten - verhalen

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hilde Smeesters, Mimi van Meir

Hardback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waarom is het Weight Watchers programma al jaren zo succesvol? Op de eerste plaats omdat het eenvoudig, betaalbaar en effectief is en daarom past in ieders leven. Ook in het jouwe.Maar ook omdat het Weight Watchers programma wetenschappelijk onderbouwd is en voortdurend wordt aangepast aan de meest recente inzichten. Dat gebeurt in samenwerking met topwetenschappers op het gebied van gezondheid en voeding. Nieuwe onderzoeken tonen aan dat onze omgeving een grotere invloed op ons eetgedrag heeft, dan we tot hiertoe beseffen. In dit boek kom je te weten waarom en hoe onze omgeving je hersenen voortdurend aanspoort om meer te eten dan je nodig hebt. En vooral, hoe jij op een eenvoudige manier de controle kunt bewaren in deze dikmakende omgeving.Succesvolle deelnemers vertellen hun verhaal om jou te inspireren en te motiveren. En we geven je maar liefst honderdvijftig slanke recepten voor elke dag met de vermelding van de ProPoints® waarden zodat je zelf niet hoeft te rekenen.overWeight WatchersWeight Watchers is een vooraanstaande organisatie op het vlak van afslankprogramma's. Al ruim 40 jaar helpt het miljoenen mensen over de hele wereld om succesvol af te slanken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hilde Smeesters, Mimi van Meir
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401413411
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Waarom is het Weight Watchers programma al jaren zo succesvol? Op de eerste plaats omdat het eenvoudig, betaalbaar en effectief is en daarom past in ieders leven. Ook in het jouwe.

Maar ook omdat het Weight Watchers programma wetenschappelijk onderbouwd is en voortdurend wordt aangepast aan de meest recente inzichten. Dat gebeurt in samenwerking met topwetenschappers op het gebied van gezondheid en voeding. Nieuwe onderzoeken tonen aan dat onze omgeving een grotere invloed op ons eetgedrag heeft, dan we tot hiertoe beseffen. In dit boek kom je te weten waarom en hoe onze omgeving je hersenen voortdurend aanspoort om meer te eten dan je nodig hebt. En vooral, hoe jij op een eenvoudige manier de controle kunt bewaren in deze dikmakende omgeving.

Succesvolle deelnemers vertellen hun verhaal om jou te inspireren en te motiveren. En we geven je maar liefst honderdvijftig slanke recepten voor elke dag met de vermelding van de ProPoints® waarden zodat je zelf niet hoeft te rekenen.
over
Weight Watchers
Weight Watchers is een vooraanstaande organisatie op het vlak van afslankprogramma's. Al ruim 40 jaar helpt het miljoenen mensen over de hele wereld om succesvol af te slanken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hilde Smeesters, Mimi van Meir
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401413411
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99