Koken 2.0 het handboek

technieken, dresseren en recepten

Prijs € 59,95

Uitverkocht

Hardback | Mei 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekkennog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschreven voor het opleiden van chefs-in-spé, niet in het minst omdat heel wat van hun oud-leerlingen een vermelding kregen in de Gault Millau en de Michelingids. Dat hun reputatie ook door een breed publiek gedragenwordt, bewees het succes van 'Koken, het handboek', het standaardwerkover koken dat in april 2014 verscheen.Waar in 'Koken, het handboek' vooral basistechnieken en -bereidingen aan bodkwamen, biedt het vervolg een meer gespecialiseerd werkinstrument voor deprofessionele én de amauteurchef. Gebaseerd op de syllabus van het specialisatiejaar gastronomie verzamelt 'Koken 2.0' alle kennis over producten, kookmaterialen, geavanceerde kooktechnieken, dresseren en gastronomische recepten om zich volledig te kunnen professionaliseren in de wereld van het koken.'Koken 2.0' onthult de geheimen van de gastronomie zoals dat nooit eerdergebeurde. Met meer dan 300 recepten, instructieve foto's en tips om ook zonder professionele keuken thuis de meest innovatieve en verrassende gerechten te verzorgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089316233
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Beschrijving

Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekken
nog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschreven voor het opleiden van chefs-in-spé, niet in het minst omdat heel wat van hun oud-leerlingen een vermelding kregen in de Gault Millau en de Michelingids. Dat hun reputatie ook door een breed publiek gedragen
wordt, bewees het succes van 'Koken, het handboek', het standaardwerk
over koken dat in april 2014 verscheen.

Waar in 'Koken, het handboek' vooral basistechnieken en -bereidingen aan bod
kwamen, biedt het vervolg een meer gespecialiseerd werkinstrument voor de
professionele én de amauteurchef. Gebaseerd op de syllabus van het specialisatiejaar gastronomie verzamelt 'Koken 2.0' alle kennis over producten, kookmaterialen, geavanceerde kooktechnieken, dresseren en gastronomische recepten om zich volledig te kunnen professionaliseren in de wereld van het koken.

'Koken 2.0' onthult de geheimen van de gastronomie zoals dat nooit eerder
gebeurde. Met meer dan 300 recepten, instructieve foto's en tips om ook zonder professionele keuken thuis de meest innovatieve en verrassende gerechten te verzorgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089316233
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 18,99
  • 33,99
  • 24,99
  • 12,99
  • 15,00
  • 29,99
  • 29,95
  • 15,00
  • 23,99