Koch! vegetarisch

de Duitse vegetarische keuken

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Marijne Thomas, Liesbeth Thomas

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Duitse keuken is al een aantal jaren in opmars. En dat niet zonder reden: zo telt geen land buiten Frankrijk zo veel Michelinsterren als Duitsland, kun je nergens zo lekker en betaalbaar buitenshuis eten én heeft de gemiddelde Duitse bakkerij alles wat het hart begeert. Wat veel mensen echter niet weten, is dat de hedendaagse Duitse keuken ook uitstekend raad weet met vegetarisch lekkers.Met het kookboek KOCH! De Duitse vegetarische keuken halen de zussen Marijne & Liesbeth Thomas culinair vegetarisch Duitsland naar Nederland. In ruim 40 recepten, voorzien van prachtige foto's van Gerhard Witteveen, laten ze zien hoe veelzijdig maar vooral ook maakbaar de Duitse vegetarische keuken is. Klassiekers als Frankfurter Grüne Soße en Knödel, stevige winterkost, fris zomergroen en onweerstaanbaar zoets: de Duitse vegetarische keuken is lekker én veelzijdig. De recepten zijn aangepast aan de Nederlandse markt, zijn makkelijk te maken en betaalbaar, en zijn ook uitermate geschikt voor flexitariërs of mensen die nog niet zo thuis zijn in de vegetarische keuken. Liesbeth & Marijne Thomas zijn twee zussen die als vormgever en tekstschrijver/redacteur sinds jaar en dag boeken en tijdschriften maken. Samen vormen ze een geolied team met een oog voor kookboeken en een neus voor lekkers. Met twee benen op Nederlandse bodem en twee op Duitse Moezelgrond. KOCH! De Duitse vegetarische keuken is hun tweede kookboek over de Duitse keuken; eerder verscheen van hun hand KOCH! Duitse keuken anno nu.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marijne Thomas, Liesbeth Thomas
Uitgever
Forte culinair
ISBN
9789462501393
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

De Duitse keuken is al een aantal jaren in opmars. En dat niet zonder reden: zo telt geen land buiten Frankrijk zo veel Michelinsterren als Duitsland, kun je nergens zo lekker en betaalbaar buitenshuis eten én heeft de gemiddelde Duitse bakkerij alles wat het hart begeert. Wat veel mensen echter niet weten, is dat de hedendaagse Duitse keuken ook uitstekend raad weet met vegetarisch lekkers.

Met het kookboek KOCH! De Duitse vegetarische keuken halen de zussen Marijne & Liesbeth Thomas culinair vegetarisch Duitsland naar Nederland. In ruim 40 recepten, voorzien van prachtige foto's van Gerhard Witteveen, laten ze zien hoe veelzijdig maar vooral ook maakbaar de Duitse vegetarische keuken is. Klassiekers als Frankfurter Grüne Soße en Knödel, stevige winterkost, fris zomergroen en onweerstaanbaar zoets: de Duitse vegetarische keuken is lekker én veelzijdig. De recepten zijn aangepast aan de Nederlandse markt, zijn makkelijk te maken en betaalbaar, en zijn ook uitermate geschikt voor flexitariërs of mensen die nog niet zo thuis zijn in de vegetarische keuken.

Liesbeth & Marijne Thomas zijn twee zussen die als vormgever en tekstschrijver/redacteur sinds jaar en dag boeken en tijdschriften maken. Samen vormen ze een geolied team met een oog voor kookboeken en een neus voor lekkers. Met twee benen op Nederlandse bodem en twee op Duitse Moezelgrond. KOCH! De Duitse vegetarische keuken is hun tweede kookboek over de Duitse keuken; eerder verscheen van hun hand KOCH! Duitse keuken anno nu.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marijne Thomas, Liesbeth Thomas
Uitgever
Forte culinair
ISBN
9789462501393
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99