Hugo en de ruige Rus

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Huppes Kemp

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Superspannend geïllustreerd kinderboek Zie je het monster? Zijn het glurende ogen? Hugo ontdekt de spion. Maar niemand wil hem geloven. En zijn beste vriendin Sam is niet de eerste die dreigt te verdwijnen op de basisschool. Heb jij ook nachtmerries van je school? Samenvatting Hugo is anders en wordt gepest op school. Taal vind hij moeilijk en zijn afschuwelijke meester vindt hem dom. Maar Hugo is helemaal niet dom. Hij heeft als enige door dat er iets vreemds aan de hand is in het dorp. Zijn beste vriendin Sam loopt gevaar. En ze is niet de eerste die dreigt te verdwijnen. Aan zijn strenge vader en zijn vage moeder heeft hij niets. Hugo vindt zijn eigen kracht. Een superspannend verhaal met hilarische momenten en een verrassende ontknoping. De auteurs en de illustrator Wat doe je als je kinderen anders zijn en de basisschool daar te weinig ruimte voor biedt? Het ongeïnteresseerde schoolhoofd je een machteloos gevoel geeft? Het schrijversduo Huppes Kemp schreef er het superspannende kinderboek ‘Hugo en de ruige rus’ over. De ervaring van hun twee dyslectische kinderen inspireerde tot hilarische scènes over taal. De leegte van de volwassenen met hun mallotige regels is beklemmend. De kinderen moeten hun eigen weg zoeken. Het boek heeft prachtige illustraties van Rii Dalitz.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Huppes Kemp
Uitgever
Uitgeverij Ruige Rus
ISBN
9789081548915
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Superspannend geïllustreerd kinderboek
Zie je het monster? Zijn het glurende ogen?
Hugo ontdekt de spion. Maar niemand wil hem geloven. En zijn beste vriendin Sam is niet de eerste die dreigt te verdwijnen op de basisschool.
Heb jij ook nachtmerries van je school?

Samenvatting
Hugo is anders en wordt gepest op school. Taal vind hij moeilijk en zijn afschuwelijke meester vindt hem dom. Maar Hugo is helemaal niet dom. Hij heeft als enige door dat er iets vreemds aan de hand is in het dorp. Zijn beste vriendin Sam loopt gevaar. En ze is niet de eerste die dreigt te verdwijnen. Aan zijn strenge vader en zijn vage moeder heeft hij niets. Hugo vindt zijn eigen kracht. Een superspannend verhaal met hilarische momenten en een verrassende ontknoping.

De auteurs en de illustrator
Wat doe je als je kinderen anders zijn en de basisschool daar te weinig ruimte voor biedt? Het ongeïnteresseerde schoolhoofd je een machteloos gevoel geeft? Het schrijversduo Huppes Kemp schreef er het superspannende kinderboek ‘Hugo en de ruige rus’ over. De ervaring van hun twee dyslectische kinderen inspireerde tot hilarische scènes over taal. De leegte van de volwassenen met hun mallotige regels is beklemmend. De kinderen moeten hun eigen weg zoeken.
Het boek heeft prachtige illustraties van Rii Dalitz.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Huppes Kemp
Uitgever
Uitgeverij Ruige Rus
ISBN
9789081548915
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99