Drinken vissen water?

en andere vragen aan Artis

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Margriet van der Heijden, Maarten Frankenhuis

Paperback | April 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bij elke instelling of organisatie komen dagelijks vragen van kinderen binnen, zo ook bij Artis. In dit boek beantwoordt een expert de veelgestelde vragen. Vragen van kinderen zelf, zodat je zeker weet dat het boek boordevol informatie staat waar kinderen nieuwsgierig naar zijn. Die vragen gaan veelal over het dagelijkse leven zoals slapen, eten en spelen. 'Wat eet een krokodil of een slang?' 'Kijken dieren televisie?' 'Is een tijger bang voor gevaar?' of 'Kunnen slakken samenwonen in één huisje?' Een kort antwoord zou kunnen volstaan, maar de meeste vragen geven aanleiding tot meer informatie. In het antwoord op de vraag 'Hoeveel uur slaapt een leeuw per dag?' wordt bijvoorbeeld ook iets verteld over het slaapgedrag van dieren. Hierdoor is dit boek niet zomaar een verzameling losse vragen maar een compleet boek over het dierenrijk. Op iedere dubbele pagina staat één vraag met het bijbehorende antwoord en een verhelderende illustratie. Zo kun je zappend door het boek heen lezen. De frisse vormgeving waarbij op een speelse manier gebruik wordt gemaakt van een steunkleur versterken de aantrekkelijkheid van deze nieuwe informatieve serie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margriet van der Heijden, Maarten Frankenhuis
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
ISBN
9789046801505
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Bij elke instelling of organisatie komen dagelijks vragen van kinderen binnen, zo ook bij Artis. In dit boek beantwoordt een expert de veelgestelde vragen. Vragen van kinderen zelf, zodat je zeker weet dat het boek boordevol informatie staat waar kinderen nieuwsgierig naar zijn.

Die vragen gaan veelal over het dagelijkse leven zoals slapen, eten en spelen. 'Wat eet een krokodil of een slang?' 'Kijken dieren televisie?' 'Is een tijger bang voor gevaar?' of 'Kunnen slakken samenwonen in één huisje?' Een kort antwoord zou kunnen volstaan, maar de meeste vragen geven aanleiding tot meer informatie. In het antwoord op de vraag 'Hoeveel uur slaapt een leeuw per dag?' wordt bijvoorbeeld ook iets verteld over het slaapgedrag van dieren. Hierdoor is dit boek niet zomaar een verzameling losse vragen maar een compleet boek over het dierenrijk.

Op iedere dubbele pagina staat één vraag met het bijbehorende antwoord en een verhelderende illustratie. Zo kun je zappend door het boek heen lezen. De frisse vormgeving waarbij op een speelse manier gebruik wordt gemaakt van een steunkleur versterken de aantrekkelijkheid van deze nieuwe informatieve serie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margriet van der Heijden, Maarten Frankenhuis
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
ISBN
9789046801505
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Actuele bestsellers!

  • 23,99
  • 21,99
  • 22,99
  • 22,95
  • 24,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 34,99
  • 22,00
  • 24,99