Cartoons tekenen

het grote handboek

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Christopher Hart

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dus jij wilt cartoons leren tekenen zoals de echte professionals? Neem dan als de bliksem je potlood en papier, dan gaan we meteen aan de slag. In dit geweldige boek helpt Christopher Hart (zomaar eventjes de beste cartoontekenaar ter wereld!) jou persoonlijk om de grappigste, coolste, en gekste figuurtjes op je blad te toveren. Veel te moeilijk, zeg je? Helemaal niet! Je begint bij de basisvorm van het hoofd, daarna de ogen, de mond, gezichtsuitdrukkingen, het lichaam, de verschillende houdingen, kleren en ga zo maar door, tot je elk detail perfect onder de knie hebt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, met massa's tips en leuke ideeën voor de finishing touch. Van de coole tienerjongen, het hippe meisje, de saaie kantoorklerk en de slechterik tot het schattige poesje en de mollige olifant: de hele, bonte cartoonwereld komt aan bod. Cartoons leren tekenen was nog nooit zo eenvoudig…en zo ontzettend leuk!!! Christopher Hart is zonder twijfel de meest succesvolle auteur van tekenboeken ter wereld. Van zijn boeken werden al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht in maar liefst 18 talen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christopher Hart
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044728033
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Dus jij wilt cartoons leren tekenen zoals de echte professionals? Neem dan als de bliksem je potlood en papier, dan gaan we meteen aan de slag. In dit geweldige boek helpt Christopher Hart (zomaar eventjes de beste cartoontekenaar ter wereld!) jou persoonlijk om de grappigste, coolste, en gekste figuurtjes op je blad te toveren. Veel te moeilijk, zeg je? Helemaal niet! Je begint bij de basisvorm van het hoofd, daarna de ogen, de mond, gezichtsuitdrukkingen, het lichaam, de verschillende houdingen, kleren en ga zo maar door, tot je elk detail perfect onder de knie hebt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, met massa's tips en leuke ideeën voor de finishing touch. Van de coole tienerjongen, het hippe meisje, de saaie kantoorklerk en de slechterik tot het schattige poesje en de mollige olifant: de hele, bonte cartoonwereld komt aan bod.

Cartoons leren tekenen was nog nooit zo eenvoudig…en zo ontzettend leuk!!!

Christopher Hart is zonder twijfel de meest succesvolle auteur van tekenboeken ter wereld. Van zijn boeken werden al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht in maar liefst 18 talen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christopher Hart
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044728033
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99