Kijkwijzer naar EHBO

interactieve simulaties op 3 niveaus in 3 talen

Prijs € 46,65

Uitverkocht

Kristine de Martelaer, Veerle Raemdonc

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het pakket Kijk wijzer naar EHBO bevat didactisch materiaal bestaande uit kaarten met EHBO-simulaties voor het basis-, secundair en hoger onderwijs, jeugd-verenigingen, sportclubs of eerstehulpopleidingen in diverse contexten.De inhoud is gebaseerd op internationale evidence-based richtlijnen en kan als aanvulling gebruikt worden bij bestaand materiaal zoals handboeken, dvd's of websites. De bundel kaarten wil vooral begeleiden in het aanleren van de juiste handelingen en denkwijzen in de meest voorkomende EHBO-situaties. Een handleiding geeft de noodzakelijke informatie om met de kijkwijzers aan de slag te gaan. Op die manier treedt de lesgever/begeleider als coach op om jongeren gericht aan het werk te zetten.Door de opsplitsing in drie niveaus is de opbouw op inhoudelijk en didactisch vlak in leerlijnen opgesteld. Dankzij de vertaling naar het Frans en het Engels komt dit leermiddel tegemoet aan de huidige onderwijscontext waarin meertaligheid en anderstaligheid niet meer weg te denken valt.Het pakket is zeer educatief op het vlak van toegepaste EHBO-kennis en het oefenen van vaardigheden in realistische settings.Over de auteurs:KRISTINE DE MARTELAER is docente aan de VUB. Haar onderzoek en onderwijs hebben te maken met didactiek van de bewegingsvorming, EHBO, profiel en competenties van de leraar LO/sportvrijwilliger.VEERLE VAN RAEMDONCK is lector binnen de lerarenopleiding van de Erasmushogeschool Brussel, waar ze naast haar onderwijsopdracht ook onderzoek omtrent leerstrategieën voor CPR uitvoert.BART SOONS verzorgt opleidingen EHBO en reddend zwemmen aan de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit Gent.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kristine de Martelaer, Veerle Raemdonc
Uitgever
Acco uitgeverij
ISBN
9789033486500
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Het pakket Kijk wijzer naar EHBO bevat didactisch materiaal bestaande uit kaarten met EHBO-simulaties voor het basis-, secundair en hoger onderwijs, jeugd-verenigingen, sportclubs of eerstehulpopleidingen in diverse contexten.

De inhoud is gebaseerd op internationale evidence-based richtlijnen en kan als aanvulling gebruikt worden bij bestaand materiaal zoals handboeken, dvd's of websites. De bundel kaarten wil vooral begeleiden in het aanleren van de juiste handelingen en denkwijzen in de meest voorkomende EHBO-situaties. Een handleiding geeft de noodzakelijke informatie om met de kijkwijzers aan de slag te gaan. Op die manier treedt de lesgever/begeleider als coach op om jongeren gericht aan het werk te zetten.

Door de opsplitsing in drie niveaus is de opbouw op inhoudelijk en didactisch vlak in leerlijnen opgesteld. Dankzij de vertaling naar het Frans en het Engels komt dit leermiddel tegemoet aan de huidige onderwijscontext waarin meertaligheid en anderstaligheid niet meer weg te denken valt.

Het pakket is zeer educatief op het vlak van toegepaste EHBO-kennis en het oefenen van vaardigheden in realistische settings.

Over de auteurs:

KRISTINE DE MARTELAER is docente aan de VUB. Haar onderzoek en onderwijs hebben te maken met didactiek van de bewegingsvorming, EHBO, profiel en competenties van de leraar LO/sportvrijwilliger.

VEERLE VAN RAEMDONCK is lector binnen de lerarenopleiding van de Erasmushogeschool Brussel, waar ze naast haar onderwijsopdracht ook onderzoek omtrent leerstrategieën voor CPR uitvoert.

BART SOONS verzorgt opleidingen EHBO en reddend zwemmen aan de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit Gent.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kristine de Martelaer, Veerle Raemdonc
Uitgever
Acco uitgeverij
ISBN
9789033486500
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99