Kidskompas Parijs

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Janneke van Amsterdam, Dagmar Jeurissen

Paperback | September 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

KidsKompas Parijs Kinderreisgids voor nieuwsgierige kids Vanaf deze maand ligt de nieuwe editie van KidsKompas Parijs in de (web) winkel. In deze kinderreisgids beschrijven auteurs Dagmar Jeurissen en Janneke van Amsterdam de leukste Parijse bezienswaardigheden, activiteiten, winkeltjes en restaurants voor kids. Daarnaast staat de gids boordevol leuke weetjes en achtergrondverhalen. Hoeveel glazen ruitjes heeft het Louvre bijvoorbeeld, wie was Napoleon en wat eten Franse kinderen als ontbijt? Verder vinden volwassenen in een speciaal ‘oudergedeelte’ praktische informatie over onder meer het openbaar vervoer, kinderkortingen en logeeradressen. De eerste KidsKompas Parijs verscheen in 2003 en was een groot succes. Na vijf jaar was het de hoogste tijd voor een update, mét een nieuwe look. KidsKompas De reeks KidsKompas bestaat uit reisgidsen voor kinderen. In deze reisgidsen vinden kinderen (en hun ouders) alle informatie en leuke weetjes voor een bezoek aan een land, streek of stad. Naast KidsKompas Parijs zijn eerdere verschenen KidsKompas België, KidsKompas Londen en KidsKompas Barcelona. De auteurs Kinderpsycholoog Janneke van Amsterdam en journalist en vertaler Dagmar Jeurissen bundelden in 2002 hun krachten en startten Cheeky Monkeys, een uitgeverij van kinderreisgidsen. Met de reeks willen de auteurs laten zien dat ook een (wereld)stad erg leuk voor kinderen kan zijn. Naast Cheeky Monkeys hebben de auteurs allebei hun eigen werkzaamheden. Janneke runt Cheeky Monkeys PR & Events en Dagmar is freelance vertaler en journalist.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janneke van Amsterdam, Dagmar Jeurissen
Uitgever
Cheeky Monkeys
ISBN
9789080764149
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
161

Beschrijving

KidsKompas Parijs
Kinderreisgids voor nieuwsgierige kids


Vanaf deze maand ligt de nieuwe editie van KidsKompas Parijs in de (web) winkel. In deze kinderreisgids beschrijven auteurs Dagmar Jeurissen en Janneke van Amsterdam de leukste Parijse bezienswaardigheden, activiteiten, winkeltjes en restaurants voor kids. Daarnaast staat de gids boordevol leuke weetjes en achtergrondverhalen. Hoeveel glazen ruitjes heeft het Louvre bijvoorbeeld, wie was Napoleon en wat eten Franse kinderen als ontbijt? Verder vinden volwassenen in een speciaal ‘oudergedeelte’ praktische informatie over onder meer het openbaar vervoer, kinderkortingen en logeeradressen. De eerste KidsKompas Parijs verscheen in 2003 en was een groot succes. Na vijf jaar was het de hoogste tijd voor een update, mét een nieuwe look.

KidsKompas
De reeks KidsKompas bestaat uit reisgidsen voor kinderen. In deze reisgidsen vinden kinderen (en hun ouders) alle informatie en leuke weetjes voor een bezoek aan een land, streek of stad. Naast KidsKompas Parijs zijn eerdere verschenen KidsKompas België, KidsKompas Londen en KidsKompas Barcelona.

De auteurs
Kinderpsycholoog Janneke van Amsterdam en journalist en vertaler Dagmar Jeurissen bundelden in 2002 hun krachten en startten Cheeky Monkeys, een uitgeverij van kinderreisgidsen. Met de reeks willen de auteurs laten zien dat ook een (wereld)stad erg leuk voor kinderen kan zijn. Naast Cheeky Monkeys hebben de auteurs allebei hun eigen werkzaamheden. Janneke runt Cheeky Monkeys PR & Events en Dagmar is freelance vertaler en journalist.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janneke van Amsterdam, Dagmar Jeurissen
Uitgever
Cheeky Monkeys
ISBN
9789080764149
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
161

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99