Keuzegids Universiteiten 2019

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Paperback | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ben je op zoek naar een interessante en succesvolle studie? In de Keuzegids vind je de informatie die je nodig hebt om een weloverwogen studiekeuze te maken. Dit is de enige onafhankelijke gids die alle wo-bachelors kritisch vergelijkt en beoordeelt.Dit jaar vind je niet alleen informatie over onderwijskwaliteit, baankansen en toelatingseisen, maar ook over studeren in het buitenland en internationalisering. Wil je weten waar de docenten het beste Engels spreken? De Keuzegids weet how the fork sits in the steel!De Keuzegids Universiteiten zet per vakgebied op een rij:*Alle wo-bachelors, met feiten en beschrijving - ook van particuliere universiteiten. Ook lees je welke specialisaties er worden aangeboden.*Toelatingseisen. Kun je je met elk profiel aanmelden, of moet je extra vakken hebben gevolgd? Is er een loting of speciale selectieprocedure?*Arbeidsmarktperspectieven. Die zijn zeker niet voor elke wo-studie even goed. We melden de kans op een passende baan én het gemiddelde startsalaris.*Contacturen en studiesucces. Krijg je veel of weinig contact met docenten? En hoe zit het met de kans om in vier jaar af te studeren?*Kwaliteitsoordelen. We melden de oordelen van studenten en experts per opleiding. Over het studieprogramma, de docenten, de faciliteiten en nog meer. En dat ronden we af met een advies.*Je vindt in de Keuzegids nu ook een handig 'profiel' van elke universiteit en universiteitsstad. Met nuttige feiten en een korte schets van wat deze universiteit nou van andere onderscheidt. Kritisch, vergelijkend en onderbouwd met cijfers - echt Keuzegids!LET OP: deze gids behandelt alle bacheloropleidingen. Voor de masters bestaat een aparte Keuzegids Masters.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Centrum Hoger Onderwijs Informatie
ISBN
9789087610746
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Ben je op zoek naar een interessante en succesvolle studie? In de Keuzegids vind je de informatie die je nodig hebt om een weloverwogen studiekeuze te maken. Dit is de enige onafhankelijke gids die alle wo-bachelors kritisch vergelijkt en beoordeelt.

Dit jaar vind je niet alleen informatie over onderwijskwaliteit, baankansen en toelatingseisen, maar ook over studeren in het buitenland en internationalisering. Wil je weten waar de docenten het beste Engels spreken? De Keuzegids weet how the fork sits in the steel!

De Keuzegids Universiteiten zet per vakgebied op een rij:

*Alle wo-bachelors, met feiten en beschrijving - ook van particuliere universiteiten. Ook lees je welke specialisaties er worden aangeboden.
*Toelatingseisen. Kun je je met elk profiel aanmelden, of moet je extra vakken hebben gevolgd? Is er een loting of speciale selectieprocedure?
*Arbeidsmarktperspectieven. Die zijn zeker niet voor elke wo-studie even goed. We melden de kans op een passende baan én het gemiddelde startsalaris.
*Contacturen en studiesucces. Krijg je veel of weinig contact met docenten? En hoe zit het met de kans om in vier jaar af te studeren?
*Kwaliteitsoordelen. We melden de oordelen van studenten en experts per opleiding. Over het studieprogramma, de docenten, de faciliteiten en nog meer. En dat ronden we af met een advies.
*Je vindt in de Keuzegids nu ook een handig 'profiel' van elke universiteit en universiteitsstad. Met nuttige feiten en een korte schets van wat deze universiteit nou van andere onderscheidt. Kritisch, vergelijkend en onderbouwd met cijfers - echt Keuzegids!

LET OP: deze gids behandelt alle bacheloropleidingen. Voor de masters bestaat een aparte Keuzegids Masters.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Centrum Hoger Onderwijs Informatie
ISBN
9789087610746
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99