Jouw probleemloze carrière (e-Book)

Zelfhulpboek voor professionals, kantoortijgers en andere kantoortuinbewoners

Prijs € 18,99
Download direct dit e-Book

Ernst van Dam, Bart Groenewoud

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Problemen & Kansen Problemen. We doen er alles aan om ze buiten de deur te houden. Maar zodra je de mailbox openmaakt, zit er altijd wel ééntje tussen. En zelfs als je zeker weet dat je je plannen goed hebt doordacht, vind je collega er toch nog één voor je. Er lijkt geen ontsnappen aan: het werkende leven is doorspekt met problemen. Wij gaan je daar mee helpen. Gelukkig zijn er ook kansen. Kansen hebben meer gemeen met problemen dan je zou denken. Sterker nog, ze zijn enorm met elkaar verweven. De aanpak om problemen op te lossen lijkt heel erg op de aanpak om kansen te benutten. En zo werkt het ook met het voorkomen van problemen en het creëren van kansen. We gaan je een definitie geven die je handvatten geeft te begrijpen waarom voor jou iets eigenlijk een probleem of kans is. Met dat inzicht kun je er al gelijk een aantal van tafel vegen. En voor wat er dan nog over is, gaan we je helpen om daar het meeste uit te halen. We durven zelfs te stellen dat bewust omgaan met problemen, het oplossen en voorkomen ervan je méér brengt dan alleen probleemvrij door het leven komen. Je zult ook nieuwe kansen creëren en benutten en zo effectiever, efficiënter en gelukkiger zijn. Twee boeken? Jouw probleemloze carrière is een uniek omdraaiboek, dat bestaat uit twee boeken ineen. Eén boek, de voorkant, helpt je om problemen te begrijpen, op te lossen en te voorkomen. De andere kant van het boek gaat over kansen. Voor die kant draai je het boek om, want een kans is een omgekeerd probleem. Dit boek zou verplichte kost moeten zijn voor iedereen die zichzelf en anderen serieus neemt en die het meest op de leukste manier uit zijn of haar carrière wil halen. We beloven dat je problemen en kansen zo kunt definiëren dat je er gemakkelijker mee kunt omgaan. We beloven dat je in staat zult zijn problemen te voorkomen. We beloven dat je zo ruimte zult vinden om nieuwe kansen te creëren en benutten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ernst van Dam, Bart Groenewoud
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401490313
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2023
Bestandsgrootte
10073269 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Problemen & Kansen

Problemen. We doen er alles aan om ze buiten de deur te houden. Maar zodra je de mailbox openmaakt, zit er altijd wel ééntje tussen. En zelfs als je zeker weet dat je je plannen goed hebt doordacht, vind je collega er toch nog één voor je. Er lijkt geen ontsnappen aan: het werkende leven is doorspekt met problemen.

Wij gaan je daar mee helpen.

Gelukkig zijn er ook kansen. Kansen hebben meer gemeen met problemen dan je zou denken. Sterker nog, ze zijn enorm met elkaar verweven. De aanpak om problemen op te lossen lijkt heel erg op de aanpak om kansen te benutten. En zo werkt het ook met het voorkomen van problemen en het creëren van kansen.

We gaan je een definitie geven die je handvatten geeft te begrijpen waarom voor jou iets eigenlijk een probleem of kans is. Met dat inzicht kun je er al gelijk een aantal van tafel vegen. En voor wat er dan nog over is, gaan we je helpen om daar het meeste uit te halen.

We durven zelfs te stellen dat bewust omgaan met problemen, het oplossen en voorkomen ervan je méér brengt dan alleen probleemvrij door het leven komen. Je zult ook nieuwe kansen creëren en benutten en zo effectiever, efficiënter en gelukkiger zijn.

Twee boeken?

Jouw probleemloze carrière is een uniek omdraaiboek, dat bestaat uit twee boeken ineen. Eén boek, de voorkant, helpt je om problemen te begrijpen, op te lossen en te voorkomen. De andere kant van het boek gaat over kansen. Voor die kant draai je het boek om, want een kans is een omgekeerd probleem. Dit boek zou verplichte kost moeten zijn voor iedereen die zichzelf en anderen serieus neemt en die het meest op de leukste manier uit zijn of haar carrière wil halen.

  • We beloven dat je problemen en kansen zo kunt definiëren dat je er gemakkelijker mee kunt omgaan.
  • We beloven dat je in staat zult zijn problemen te voorkomen.
  • We beloven dat je zo ruimte zult vinden om nieuwe kansen te creëren en benutten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ernst van Dam, Bart Groenewoud
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401490313
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2023
Bestandsgrootte
10073269 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99