Jouw adem, jouw medicijn (e-Book)

Ontdek de kracht van ademhaling voor een gezonder, kalmer en gelukkiger leven

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nikki van der Velden

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek de kracht van ademhaling ‘Als je anders gaat ademen, ga je anders denken, kijken, voelen en doen. ’ Nikki van der Velden Nikki van der Velden kwam noodgedwongen thuis te zitten door een hersenschudding, een situatie die haar dwong tot reflectie en bezinning. Wanneer ze per toeval in aanraking komt met ademwerk blijkt dit voor haar de sleutel tot herstel. Met het oprichten van The Breathwork Movement groeit Nikki uit tot dé bron van informatie en inspiratie over de adem. In dit boek vertelt ze je alles wat je moet weten over ademhaling in relatie tot stress, burn-out, chronische pijn, trauma, verbinding met jezelf en nog veel meer. Het zit vol belangrijke inzichten, tips, tools en praktische oefeningen voor meer rust en geluk in je leven. Ervaar het zelf, je adem is een superkracht. ‘Nu inspireert Nikki van der Velden als “ademevangelist” anderen om de kracht van de adem te ontdekken. ’ Santé Magazine Nikki van der Velden richtte het succesvolle platform The Breathwork Movement op om mensen bewust te maken van de kracht van de ademhaling na haar eigen herstelervaring van een hersenschudding. Ze heeft gezien dat de ademhaling essentieel is voor gezondheid en persoonlijke groei en wil dit inzicht met iedereen delen. Instagram @thebreathworkmovement.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nikki van der Velden
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000392582
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
751720 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Ontdek de kracht van ademhaling

‘Als je anders gaat ademen, ga je anders denken, kijken, voelen en doen. ’ Nikki van der Velden

Nikki van der Velden kwam noodgedwongen thuis te zitten door een hersenschudding, een situatie die haar dwong tot reflectie en bezinning. Wanneer ze per toeval in aanraking komt met ademwerk blijkt dit voor haar de sleutel tot herstel. Met het oprichten van The Breathwork Movement groeit Nikki uit tot dé bron van informatie en inspiratie over de adem.

In dit boek vertelt ze je alles wat je moet weten over ademhaling in relatie tot stress, burn-out, chronische pijn, trauma, verbinding met jezelf en nog veel meer. Het zit vol belangrijke inzichten, tips, tools en praktische oefeningen voor meer rust en geluk in je leven. Ervaar het zelf, je adem is een superkracht.

‘Nu inspireert Nikki van der Velden als “ademevangelist” anderen om de kracht van de adem te ontdekken. ’ Santé Magazine

Nikki van der Velden richtte het succesvolle platform The Breathwork Movement op om mensen bewust te maken van de kracht van de ademhaling na haar eigen herstelervaring van een hersenschudding. Ze heeft gezien dat de ademhaling essentieel is voor gezondheid en persoonlijke groei en wil dit inzicht met iedereen delen. Instagram @thebreathworkmovement.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nikki van der Velden
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000392582
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
751720 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99