Jezus 2.0

wat heeft hij ons vandaag nog te vertellen?

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ignace Demaerel

Paperback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In een tijd waarin de Kerk voortdurend in vraag wordt gesteld, spreekt de persoon van Jezus nog steeds een breed publiek aan. Dat is logisch: Jezus is een controversieel figuur en zijn onverbloemde, soms radicale uitspraken passen beter dan ooit tevoren in onze maatschappij. Dit boek presenteert Jezus zoals hij vanuit de evangelies op ons afkomt: onverkort, recht voor de raap, maar vooral als een man die in geen hokje past. Het gaat over de persóón van Jezus, niet over de Kerk.Wat heeft die timmermanszoon ons vandaag te vertellen? Verrassend meer dan we op het eerste gezicht zouden denken.Dit boek toont Jezus zonder geloof te vooronderstellen, in hedendaagse mensentaal. Het bedoeld voor mensen die zoeken en niet bang zijn om diepgaande vragen te stellen. Voor mensen die niet tevreden zijn met goedkope instant-antwoorden. Voor mensen die bezorgd zijn om de duurzaamheid van het leven op deze planeet en open genoeg zijn om álle antwoorden te onderzoeken.IGNACE DEMAEREL woont in Schaarbeek en is licentiaat in de Wijsbegeerte en in de Protestantse Godgeleerdheid. Hij is godsdienstleraar in het openbaar onderwijs en sinds 2012 is hij columnist/opiniemaker bij Knack.be. Hij had zes jaar zitting in het bestuur van de Evangelische Alliantie Vlaanderen. Van zijn hand verscheen eerder Gebed, diepgeworteld en wijdvertakt. 40 groeischeuten voor gebed en voorbede (2010).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ignace Demaerel
Uitgever
Davidsfonds
ISBN
9789059086487
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

In een tijd waarin de Kerk voortdurend in vraag wordt gesteld, spreekt de persoon van Jezus nog steeds een breed publiek aan. Dat is logisch: Jezus is een controversieel figuur en zijn onverbloemde, soms radicale uitspraken passen beter dan ooit tevoren in onze maatschappij. Dit boek presenteert Jezus zoals hij vanuit de evangelies op ons afkomt: onverkort, recht voor de raap, maar vooral als een man die in geen hokje past. Het gaat over de persóón van Jezus, niet over de Kerk.
Wat heeft die timmermanszoon ons vandaag te vertellen? Verrassend meer dan we op het eerste gezicht zouden denken.
Dit boek toont Jezus zonder geloof te vooronderstellen, in hedendaagse mensentaal. Het bedoeld voor mensen die zoeken en niet bang zijn om diepgaande vragen te stellen. Voor mensen die niet tevreden zijn met goedkope instant-antwoorden. Voor mensen die bezorgd zijn om de duurzaamheid van het leven op deze planeet en open genoeg zijn om álle antwoorden te onderzoeken.

IGNACE DEMAEREL woont in Schaarbeek en is licentiaat in de Wijsbegeerte en in de Protestantse Godgeleerdheid. Hij is godsdienstleraar in het openbaar onderwijs en sinds 2012 is hij columnist/opiniemaker bij Knack.be. Hij had zes jaar zitting in het bestuur van de Evangelische Alliantie Vlaanderen. Van zijn hand verscheen eerder Gebed, diepgeworteld en wijdvertakt. 40 groeischeuten voor gebed en voorbede (2010).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ignace Demaerel
Uitgever
Davidsfonds
ISBN
9789059086487
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99