Jeff in Venetie, de dood in Varanasi

Prijs € 19,99

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Geoff Dyer

Hardback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een uniek literair tweeluik over erotische liefde en spiritueel verlangen   Jeff Atman, een gehaaide maar overwerkte journalist, is in Venetië om de aftrap van de Biennale te verslaan. Hij is gekomen met de verwachting veel kunst te zien, zich bij veel chique feestjes naar binnen te kunnen kletsen en veel te veel bellini’s te drinken. Hij had niet verwacht de intrigerende Laura te ontmoeten, die zijn korte verblijf in de stad volledig zal transformeren. Een andere stad, een andere opdracht. Een journalist bevindt zich op de oever van de Ganges in Varanasi. Temidden van de mensenmenigtes, de ghats en de chaos van een van de belangrijkste pelgrimsoorden binnen het hindoeïsme wacht hem een transformatie van een heel andere soort. Geoff Dyer (Cheltenham, 1958) is een echte author’s author en geniet zowel in literaire als journalistieke kring groot respect. Geoff heeft vier romans op zijn naam staan: Paris Trance, The Search, The Colour of Memory en Jeff in Venetië, de dood in Varanasi. Daarnaast schreef hij non-fictie en diverse boeken die niet in een genre kunnen worden gevat. Dyer woont met zijn vrouw in Londen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geoff Dyer
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789000337248
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Een uniek literair tweeluik over erotische liefde en spiritueel verlangen

 

Jeff Atman, een gehaaide maar overwerkte journalist, is in Venetië om de aftrap van de Biennale te verslaan. Hij is gekomen met de verwachting veel kunst te zien, zich bij veel chique feestjes naar binnen te kunnen kletsen en veel te veel bellini’s te drinken. Hij had niet verwacht de intrigerende Laura te ontmoeten, die zijn korte verblijf in de stad volledig zal transformeren.

Een andere stad, een andere opdracht. Een journalist bevindt zich op de oever van de Ganges in Varanasi. Temidden van de mensenmenigtes, de ghats en de chaos van een van de belangrijkste pelgrimsoorden binnen het hindoeïsme wacht hem een transformatie van een heel andere soort.

Geoff Dyer (Cheltenham, 1958) is een echte author’s author en geniet zowel in literaire als journalistieke kring groot respect. Geoff heeft vier romans op zijn naam staan: Paris Trance, The Search, The Colour of Memory en Jeff in Venetië, de dood in Varanasi. Daarnaast schreef hij non-fictie en diverse boeken die niet in een genre kunnen worden gevat. Dyer woont met zijn vrouw in Londen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geoff Dyer
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789000337248
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99