Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2014

Prijs € 167,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Sinds vijf jaar kampt Nederland met de economische crisis. De gevolgen worden steeds voelbaarder. De werkloosheid stijgt, het aantal faillissementen loopt op, huizen worden minder waard,pensioenen staan onder druk en de koopkracht blijft achter, aldus een willekeurige alinea uit de troonrede van 2013.Dit betekent voor ondernemingen een roep naar efficiency en effectiviteit, zonder verlies aan (internationaal) concurrerend vermogen, ook met betrekking tot arbeidsvoorwaarden. Vanuit dat kader is het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2014 geschreven.Het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2014 bespreekt op multidisciplinaire wijze diverse onderwerpen die dagelijks voorkomen in de praktijk. Elk onderwerp is zo mogelijk behandeld vanuit arbeidsrechtelijk, medezeggenschapsrechtelijk, pensioenrechtelijk, fiscaal en sociaalzekerheidsrechtelijk perspectief. Wat arbeidsrechtelijk efficiënt is, hoeft dat sociaalzekerheidsrechtelijk namelijk niet te zijn. Andersom kan een sociaalzekerheidsrechtelijke planning zinloos zijn, als die planning ziet op een situatie die arbeidsrechtelijk niet is toegestaan. Hiermee onderscheidt hetJaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2014 zich van andere werken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462151437
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'Sinds vijf jaar kampt Nederland met de economische crisis. De gevolgen worden steeds voelbaarder. De werkloosheid stijgt, het aantal faillissementen loopt op, huizen worden minder waard,pensioenen staan onder druk en de koopkracht blijft achter, aldus een willekeurige alinea uit de troonrede van 2013.

Dit betekent voor ondernemingen een roep naar efficiency en effectiviteit, zonder verlies aan (internationaal) concurrerend vermogen, ook met betrekking tot arbeidsvoorwaarden. Vanuit dat kader is het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2014 geschreven.

Het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2014 bespreekt op multidisciplinaire wijze diverse onderwerpen die dagelijks voorkomen in de praktijk. Elk onderwerp is zo mogelijk behandeld vanuit arbeidsrechtelijk, medezeggenschapsrechtelijk, pensioenrechtelijk, fiscaal en sociaalzekerheidsrechtelijk perspectief. Wat arbeidsrechtelijk efficiënt is, hoeft dat sociaalzekerheidsrechtelijk namelijk niet te zijn. Andersom kan een sociaalzekerheidsrechtelijke planning zinloos zijn, als die planning ziet op een situatie die arbeidsrechtelijk niet is toegestaan. Hiermee onderscheidt het
Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2014 zich van andere werken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462151437
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99