Introductie basisbegrippen bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

A. Heezen, G.H. Wittenberg

Paperback | Augustus 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het hoger onderwijs in de (bedrijfs) economie is onmiskenbaar in beweging. De studenten worden steeds meer uitgedaagd zelfstandig naar oplossingen te zoeken. De zelfwerkzaamheid van de student wordt bevorderd, waarbij de docent een ondersteunende rol vervult.De serie Bedrijfseconomie in breeder verband vluit bij deze ontwikkelingen in het moderne onderwijs aan Uitgangspunt is dat de student geen voorkennis heeft op het gebied van bedrijfseconomie en/of bedrijfsadministratie. De onderwerpen worden steeds in hun context aan de orde gesteld. Zelfwerkzaamheid van de student staat voorop. Dat komt onder andere tot uitdrukking in het grote aantal voorbeelden, zelftoetsen en opdrachten. Bij het oplossen van de zelftoetsen en opdrachten kan de student gebruikmaken van de bij de boeken behorende website.In Introductie basisbegrippen bedrijfseconomie & bedrijfsadministratie leggen we de basis voor de studie in de bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. We besteden aandacht aan begrippaen zoals geldontvangsten, gelduitgaven, opbrengsten, kosten, balans, resultatenrekening en liquide middelen. We gaan daarbij in op de relatie tussen de goederen- en geldstromen, op de onderdelen waaruit de bedrijfseconomie bastaat (management accounting, financial accounting en financiering) en op de administratieve verwerking van financiële feiten (bedrijfsadministratie). Het gebruik van praktische voorbeelden en opdrachten moedigt de student aan zich verder in de bedrijfseconomie te verdiepen.InclusiefWebsite:www.bedrijfseconomieinbrederverband.wolters.nlmet onder meer:? meerkeuzevragen?Excel-uitwerksjablonen?extra opdrachten?docentenhandleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Heezen, G.H. Wittenberg
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001376369
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
177

Beschrijving

Het hoger onderwijs in de (bedrijfs) economie is onmiskenbaar in beweging. De studenten worden steeds meer uitgedaagd zelfstandig naar oplossingen te zoeken. De zelfwerkzaamheid van de student wordt bevorderd, waarbij de docent een ondersteunende rol vervult.
De serie Bedrijfseconomie in breeder verband vluit bij deze ontwikkelingen in het moderne onderwijs aan Uitgangspunt is dat de student geen voorkennis heeft op het gebied van bedrijfseconomie en/of bedrijfsadministratie. De onderwerpen worden steeds in hun context aan de orde gesteld. Zelfwerkzaamheid van de student staat voorop. Dat komt onder andere tot uitdrukking in het grote aantal voorbeelden, zelftoetsen en opdrachten. Bij het oplossen van de zelftoetsen en opdrachten kan de student gebruikmaken van de bij de boeken behorende website.
In Introductie basisbegrippen bedrijfseconomie & bedrijfsadministratie leggen we de basis voor de studie in de bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. We besteden aandacht aan begrippaen zoals geldontvangsten, gelduitgaven, opbrengsten, kosten, balans, resultatenrekening en liquide middelen. We gaan daarbij in op de relatie tussen de goederen- en geldstromen, op de onderdelen waaruit de bedrijfseconomie bastaat (management accounting, financial accounting en financiering) en op de administratieve verwerking van financiële feiten (bedrijfsadministratie). Het gebruik van praktische voorbeelden en opdrachten moedigt de student aan zich verder in de bedrijfseconomie te verdiepen.
Inclusief
Website:
www.bedrijfseconomieinbrederverband.wolters.nl
met onder meer:
? meerkeuzevragen
?Excel-uitwerksjablonen
?extra opdrachten
?docentenhandleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Heezen, G.H. Wittenberg
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001376369
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
177

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99