Intiem Favorieten Speciale Uitgave - Prinsen om van te dromen (e-Book)

Affaire met de prins / Prins incognito / Roekeloze prins

€ 6,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Catherine Mann

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze mannen zijn rijk, ruig... en royalty!  Affaire met de prins Tony, een prins? Serveerster Shannon is woedend. Waarom heeft hij verzwegen dat ze al die tijd in bed lag met royalty? Nu wordt ze ook nog constant achtervolgd door de roddelpers. Om haar te beschermen, neemt Tony haar mee naar een privé-eiland. Zolang hij maar niet denkt dat hij haar weer mag kussen! Prins incognito Brutaler dan de brutaalste paparazzo breekt fotojournaliste Kate in bij prins Duarte - en ze wordt gesnapt! Hij is echter de beroerdste niet en doet haar een voorstel: als zij zich dertig dagen wil voordoen als zijn verloofde, krijgt ze haar primeur. Maar al snel kan die foto haar gestolen worden... Roekeloze prins Lilah snapt best dat prins Carlos schrikt van haar aankondiging - ook zij was in shock toen ze zwanger bleek te zijn na hun nacht samen - maar hij hoeft niet zó stellig te ontkennen dat hij de vader is! Wanneer een test bewijst dat dit toch echt het geval is, vraagt hij haar ten huwelijk. Prins of geen prins, zonder liefde wil zij niet met hem trouwen! Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catherine Mann
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402547733
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2020
Bestandsgrootte
1200410 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
370

Beschrijving

Deze mannen zijn rijk, ruig... en royalty!
 
Affaire met de prins
 
Tony, een prins? Serveerster Shannon is woedend. Waarom heeft hij verzwegen dat ze al die tijd in bed lag met royalty? Nu wordt ze ook nog constant achtervolgd door de roddelpers. Om haar te beschermen, neemt Tony haar mee naar een privé-eiland. Zolang hij maar niet denkt dat hij haar weer mag kussen!
 
Prins incognito
 
Brutaler dan de brutaalste paparazzo breekt fotojournaliste Kate in bij prins Duarte - en ze wordt gesnapt! Hij is echter de beroerdste niet en doet haar een voorstel: als zij zich dertig dagen wil voordoen als zijn verloofde, krijgt ze haar primeur. Maar al snel kan die foto haar gestolen worden...
 
Roekeloze prins
 
Lilah snapt best dat prins Carlos schrikt van haar aankondiging - ook zij was in shock toen ze zwanger bleek te zijn na hun nacht samen - maar hij hoeft niet zó stellig te ontkennen dat hij de vader is! Wanneer een test bewijst dat dit toch echt het geval is, vraagt hij haar ten huwelijk. Prins of geen prins, zonder liefde wil zij niet met hem trouwen!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catherine Mann
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402547733
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2020
Bestandsgrootte
1200410 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
370

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99