Internationale economie

Prijs € 46,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

L.udo Cuyvers, Ludo Cuyvers, Trudo Dejonghe, Rob Embrechts, Glenn Rayp

Paperback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over het boek:‘De wereld is een dorp geworden’. Iedereen wordt zich meer bewust van de enorme onderlinge afhankelijkheid van nationale economieën. Dit bewustzijn is niet van recente datum, maar groeit nu exponentieel.Daarom dit boek, dat tegelijk grondig en leesbaar is. Er is geen gespecialiseerde kennis van economie vereist. De auteurs kozen voor een grafische benadering en uitdieping van de thema’s, met beperkte wiskundige uitwerkingen. De diverse delen zijn onderverdeeld in meerdere hoofdstukken zodat de lezer op een gemakkelijke manier de opbouw van het boek in zich kan opnemen. Verspreid over het hele boek lichten boxen specifieke topics toe.Het boek is niet alleen bedoeld voor studenten maar ook voor iedereen die wil weten hoe internationale economie functioneert en geïnteresseerd is in de internationale economische relaties.Over de auteur(s):Prof. dr. Ludo Cuyvers en prof. dr. Rob Embrechts zijn beiden verbonden aan de Universiteit Antwerpen, prof. dr. Glenn Rayp is verbonden aan de Universiteit Gent. Prof. dr. Trudo Dejonghe is verbonden aan het departement handelswetenschappen van Lessius Antwerpen (Associatie KULeuven)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L.udo Cuyvers, Ludo Cuyvers, Trudo Dejonghe, Rob Embrechts, Glenn Rayp
Uitgever
Maklu, Uitgever
ISBN
9789044125702
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
538

Beschrijving

Over het boek:
‘De wereld is een dorp geworden’. Iedereen wordt zich meer bewust van de enorme onderlinge afhankelijkheid van nationale economieën. Dit bewustzijn is niet van recente datum, maar groeit nu exponentieel.
Daarom dit boek, dat tegelijk grondig en leesbaar is. Er is geen gespecialiseerde kennis van economie vereist. De auteurs kozen voor een grafische benadering en uitdieping van de thema’s, met beperkte wiskundige uitwerkingen. De diverse delen zijn onderverdeeld in meerdere hoofdstukken zodat de lezer op een gemakkelijke manier de opbouw van het boek in zich kan opnemen. Verspreid over het hele boek lichten boxen specifieke topics toe.

Het boek is niet alleen bedoeld voor studenten maar ook voor iedereen die wil weten hoe internationale economie functioneert en geïnteresseerd is in de internationale economische relaties.

Over de auteur(s):
Prof. dr. Ludo Cuyvers en prof. dr. Rob Embrechts zijn beiden verbonden aan de Universiteit Antwerpen, prof. dr. Glenn Rayp is verbonden aan de Universiteit Gent. Prof. dr. Trudo Dejonghe is verbonden aan het departement handelswetenschappen van Lessius Antwerpen (Associatie KULeuven)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L.udo Cuyvers, Ludo Cuyvers, Trudo Dejonghe, Rob Embrechts, Glenn Rayp
Uitgever
Maklu, Uitgever
ISBN
9789044125702
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
538

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99