Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie

Prijs € 46,50

Niet beschikbaar

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie - herzien Het ministerie van Economische Zaken focust in Nederland op negen kansrijke topsectoren in het bedrijfsleven. Het is de ambitie van het ministerie om de samenwerking tussen deze topsectoren en het hoger onderwijs te versterken.Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie (inclusief bijbehorende website), onder redactie van Frank Croes, levert hieraan een bijdrage. In het boek belichten zes student-auteurs uit het hoger beroepsonderwijs ieder een actueel thema in één of meer topsectoren. De behandelde thema's zijn: globalisering, circulaire economie, big data, bedrijfsfinanciering, de connectie met de klant, en merkwaarde en klantloyaliteit. Hierbij hebben de auteurs gebruikgemaakt van diverse gangbare en nieuwe managementmodellen. Deze uitgave biedt interessante aanknopingspunten voor studenten, ondernemers en managers in het bedrijfsleven. Daarnaast zijn de onlineopdrachten op www.inspiratievoorduurzamebedrijfsstrategie.nl bijzonder geschikt als praktisch oefenmateriaal bij colleges binnen de opleidingen Bedrijfskunde en Economie in het hoger onderwijs. De auteurs van deze uitgave zijn allen student en willen met dit project een statement maken over de wijze waarop je in het hoger onderwijs onderscheidend en innovatief te werk kunt gaan. De auteurs en redacteur zien dan ook af van de royalty's over de verkoop van deze uitgave. Deze opbrengsten worden gedoneerd aan een school voor wezen in Roemenië.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789089536563
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Beschrijving

Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie - herzien

Het ministerie van Economische Zaken focust in Nederland op negen kansrijke topsectoren in het bedrijfsleven. Het is de ambitie van het ministerie om de samenwerking tussen deze topsectoren en het hoger onderwijs te versterken.

Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie (inclusief bijbehorende website), onder redactie van Frank Croes, levert hieraan een bijdrage. In het boek belichten zes student-auteurs uit het hoger beroepsonderwijs ieder een actueel thema in één of meer topsectoren. De behandelde thema's zijn: globalisering, circulaire economie, big data, bedrijfsfinanciering, de connectie met de klant, en merkwaarde en klantloyaliteit. Hierbij hebben de auteurs gebruikgemaakt van diverse gangbare en nieuwe managementmodellen.

Deze uitgave biedt interessante aanknopingspunten voor studenten, ondernemers en managers in het bedrijfsleven. Daarnaast zijn de onlineopdrachten op www.inspiratievoorduurzamebedrijfsstrategie.nl bijzonder geschikt als praktisch oefenmateriaal bij colleges binnen de opleidingen Bedrijfskunde en Economie in het hoger onderwijs.

De auteurs van deze uitgave zijn allen student en willen met dit project een statement maken over de wijze waarop je in het hoger onderwijs onderscheidend en innovatief te werk kunt gaan. De auteurs en redacteur zien dan ook af van de royalty's over de verkoop van deze uitgave. Deze opbrengsten worden gedoneerd aan een school voor wezen in Roemenië.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789089536563
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99