Innoveren kan beter

welke factoren zijn bepalend?

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

K. Koops

Paperback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bij innoveren gaat veel mis. Het zoeken naar een aanpak om innoveren te verbeteren is daarom van groot belang. Innovatie is immers de motor van de vooruitgang, in welke sector ook. Door het belangrijkste gemeenschappelijke kenmerk van innovaties centraal te stellen - nieuw gedrag - komt de auteur een aantal factoren voor meer succesvol innoveren op het spoor. In Innoveren kan beter wordt een baanbrekende benadering gepresenteerd die het mogelijk maakt een optimale context voor innoveren te scheppen. Een denk- en handelingsmodel dat niet alleen bijdraagt aan meer innovatief resultaat in de praktijk, maar dat tevens richting geeft aan verdere studie en onderzoek. Beleidsmakers kunnen het model gebruiken om betere condities voor innoveren te creëren. Het boek is bestemd voor iedereen die zich met innoveren of met een andere vorm van veranderen bezighoudt. In het bedrijfsleven, bij de overheid en in non-profitorganisaties zoals het onderwijs, op welke positie ook. Organisatiepsycholoog Klaas Koops (1949) heeft meer dan dertig jaar ervaring met innovaties en innoveren, het meest recent als collegevoorzitter van het ROC Friesland College. Over zijn ervaringen schreef hij zowel populairwetenschappelijke als literaire publicaties. Van zijn hand zijn ondermeer Een pilootschool (2001), Het Feithhuis (2005), Stromend zand (2006) en Duurzaam veranderen van (beroeps)onderwijs (2007).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Koops
Uitgever
Eburon Uitgeverij
ISBN
9789059723146
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

Bij innoveren gaat veel mis. Het zoeken naar een aanpak om innoveren te verbeteren is daarom van groot belang. Innovatie is immers de motor van de vooruitgang, in welke sector ook. Door het belangrijkste gemeenschappelijke kenmerk van innovaties centraal te stellen - nieuw gedrag - komt de auteur een aantal factoren voor meer succesvol innoveren op het spoor.
In Innoveren kan beter wordt een baanbrekende benadering gepresenteerd die het mogelijk maakt een optimale context voor innoveren te scheppen. Een denk- en handelingsmodel dat niet alleen bijdraagt aan meer innovatief resultaat in de praktijk, maar dat tevens richting geeft aan verdere studie en onderzoek. Beleidsmakers kunnen het model gebruiken om betere condities voor innoveren te creëren. Het boek is bestemd voor iedereen die zich met innoveren of met een andere vorm van veranderen bezighoudt. In het bedrijfsleven, bij de overheid en in non-profitorganisaties zoals het onderwijs, op welke positie ook.

Organisatiepsycholoog Klaas Koops (1949) heeft meer dan dertig jaar ervaring met innovaties en innoveren, het meest recent als collegevoorzitter van het ROC Friesland College. Over zijn ervaringen schreef hij zowel populairwetenschappelijke als literaire publicaties. Van zijn hand zijn ondermeer Een pilootschool (2001), Het Feithhuis (2005), Stromend zand (2006) en Duurzaam veranderen van (beroeps)onderwijs (2007).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Koops
Uitgever
Eburon Uitgeverij
ISBN
9789059723146
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99