Inleiding tot Internal Family Systems (IFS)

Prijs € 24,90

Niet beschikbaar

Richard C. Schwartz

Paperback | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We zijn allemaal bekend met zelfpraat, zelftwijfel en zelfveroordeling in de vorm van innerlijke stemmen. Ook kent iedereen lastige emoties en vertonen we allemaal weleens gedrag waar we niet blij mee zijn. Deze stemmen, gevoelens en gedragingen ziet Richard Schwartz als onze ‘innerlijke familie’ en hij noemt ze ‘delen van onze persoonlijkheid’. Als we onze delen met compassie tegemoet treden, kunnen we meer zelfliefde ontwikkelen en meer rust krijgen. Trauma kan helen en diverse andere psychische problemen kunnen worden opgelost.Internal Family Systems (IFS) is effectief gebleken als psychotherapeutische benadering. Dit boek biedt een inleiding in IFS voor een breed publiek, zodat iedereen de vruchten kan plukken van het leren kennen van zijn of haar delen, er bevriend mee kan raken en er leiding aan kan gaan geven. Het boek is rijk geïllustreerd met praktijkvoorbeelden en geschreven met eenvoud en humor.Richard C. Schwartz, PhD, is de grondlegger van Internal Family Systems (IFS). Zijn IFS-instituut biedt trainingen aan hulpverleners en een algemeen publiek. Hij is verbonden aan de faculteit van Harvard Medical School.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard C. Schwartz
Uitgever
Uitgeverij Mens!
ISBN
9789463160872
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2023
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

We zijn allemaal bekend met zelfpraat, zelftwijfel en zelfveroordeling in de vorm van innerlijke stemmen. Ook kent iedereen lastige emoties en vertonen we allemaal weleens gedrag waar we niet blij mee zijn. Deze stemmen, gevoelens en gedragingen ziet Richard Schwartz als onze ‘innerlijke familie’ en hij noemt ze ‘delen van onze persoonlijkheid’. Als we onze delen met compassie tegemoet treden, kunnen we meer zelfliefde ontwikkelen en meer rust krijgen. Trauma kan helen en diverse andere psychische problemen kunnen worden opgelost.

Internal Family Systems (IFS) is effectief gebleken als psychotherapeutische benadering. Dit boek biedt een inleiding in IFS voor een breed publiek, zodat iedereen de vruchten kan plukken van het leren kennen van zijn of haar delen, er bevriend mee kan raken en er leiding aan kan gaan geven. Het boek is rijk geïllustreerd met praktijkvoorbeelden en geschreven met eenvoud en humor.


Richard C. Schwartz, PhD, is de grondlegger van Internal Family Systems (IFS). Zijn IFS-instituut biedt trainingen aan hulpverleners en een algemeen publiek. Hij is verbonden aan de faculteit van Harvard Medical School.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard C. Schwartz
Uitgever
Uitgeverij Mens!
ISBN
9789463160872
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2023
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99