In de ban van eten

de betekenis van hypnotherapie in de behandeling van eetstoornissen

Prijs € 17,50

Uitverkocht

M. van Veen, Marga van Veen

Paperback | Januari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op vrijdag 3 september 2010 was Marga van Veen te beluisteren in het programma 'West weet het' op Radio West tussen 13:00 en 14:00 uur. Debby Roukens interviewde haar in dit serviceprogramma over de mogelijke behandeling van eetstoornissen met behulp van hypnose. Klik hier voor de uitzending."De behandeling die in dit boek wordt beschreven, zou ik aan een patiënt durven aanbevelen en dat kan ik van veel bekende behandelingen niet zeggen" René Sieders, oprichter van Stichting Anorexia en Boulimia NervosaOver het boek: Anorexia nervosa, boulimia nervosa en de eetbuistoornis. Welke rol kan hypnotherapie vervullen in de behandeling ervan? In deze publicatie onderzoekt Marga van Veen de methoden en technieken van hypnotherapie en beschrijft de resultaten aan de hand van een aantal patiënten in haar praktijk.Dit boek werd feestelijk gepresenteerd op donderdagmiddag in Theepaviljoen De Horsten te Wassenaar (www.theepaviljoendehorsten.nl), waarbij René Sieders, oprichter van Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa, en Barbelo Uijtenbogaardt, pedagoog, oprichter en hoofddocent van Academie Hypnos, als spreker optraden.De auteur stond op de stand van de SABN (Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa) tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs op zaterdag 23 januari in de Jaarbeurs te Utrecht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. van Veen, Marga van Veen
Uitgever
Wedding Nederland B.V.
ISBN
9789051797008
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Beschrijving

Op vrijdag 3 september 2010 was Marga van Veen te beluisteren in het programma 'West weet het' op Radio West tussen 13:00 en 14:00 uur. Debby Roukens interviewde haar in dit serviceprogramma over de mogelijke behandeling van eetstoornissen met behulp van hypnose. Klik hier voor de uitzending.

"De behandeling die in dit boek wordt beschreven, zou ik aan een patiënt durven aanbevelen en dat kan ik van veel bekende behandelingen niet zeggen"
René Sieders, oprichter van Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa

Over het boek: Anorexia nervosa, boulimia nervosa en de eetbuistoornis. Welke rol kan hypnotherapie vervullen in de behandeling ervan? In deze publicatie onderzoekt Marga van Veen de methoden en technieken van hypnotherapie en beschrijft de resultaten aan de hand van een aantal patiënten in haar praktijk.

Dit boek werd feestelijk gepresenteerd op donderdagmiddag in Theepaviljoen De Horsten te Wassenaar (www.theepaviljoendehorsten.nl), waarbij René Sieders, oprichter van Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa, en Barbelo Uijtenbogaardt, pedagoog, oprichter en hoofddocent van Academie Hypnos, als spreker optraden.

De auteur stond op de stand van de SABN (Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa) tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs op zaterdag 23 januari in de Jaarbeurs te Utrecht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. van Veen, Marga van Veen
Uitgever
Wedding Nederland B.V.
ISBN
9789051797008
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99