IK2 - Werkschrift

Prijs € 12,25

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Margriet Sitskoorn

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit IK2 - Werkschrift hoort bij het boek IK2 - De beste versie van jezelf en het IK2 - Trainingsboek voor coaches en docenten. Het is onderdeel van de training die je met je coach doorloopt. Deze training is erop gericht je CEO-brein en de (executieve) vaardigheden die er aan gerelateerd zijn te ontwikkelen. Dit is ook de reden waarom je in dit werkschrift wordt aangesproken met CEO. Je bent de CEO van je doelen, je ontwikkeling, je leven en zelfs van de richting waarin de wereld zich ontwikkelt. Doorloop de training, ontwikkel je CEO-brein en werk aan je succes.Het IK2 - Werkschrift gebruik je tijdens de IK2-training die je met je coach doorloopt. De IK2-training is erop gericht díe vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om de doelen die jij wilt bereiken in het leven ook daadwerkelijk te bereiken. Door de training te volgen ontwikkel je je CEO-brein. Een gebied in de hersenen dat gerelateerd is aan allerlei vaardigheden (de executieve vaardigheden) die gerelateerd zijn aan succes. Dit is ook de reden waarom je in dit werkschrift wordt aangesproken met CEO. Je bent immers de CEO van je doelen, je ontwikkeling, je leven en zelfs mede-CEO van de richting waarin de wereld zich ontwikkelt. Doorloop de training, ontwikkel je CEO-brein en werk aan je succes.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margriet Sitskoorn
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462761360
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Dit IK2 - Werkschrift hoort bij het boek IK2 - De beste versie van jezelf en het IK2 - Trainingsboek voor coaches en docenten. Het is onderdeel van de training die je met je coach doorloopt. Deze training is erop gericht je CEO-brein en de (executieve) vaardigheden die er aan gerelateerd zijn te ontwikkelen. Dit is ook de reden waarom je in dit werkschrift wordt aangesproken met CEO. Je bent de CEO van je doelen, je ontwikkeling, je leven en zelfs van de richting waarin de wereld zich ontwikkelt. Doorloop de training, ontwikkel je CEO-brein en werk aan je succes.
Het IK2 - Werkschrift gebruik je tijdens de IK2-training die je met je coach doorloopt. De IK2-training is erop gericht díe vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om de doelen die jij wilt bereiken in het leven ook daadwerkelijk te bereiken. Door de training te volgen ontwikkel je je CEO-brein. Een gebied in de hersenen dat gerelateerd is aan allerlei vaardigheden (de executieve vaardigheden) die gerelateerd zijn aan succes. Dit is ook de reden waarom je in dit werkschrift wordt aangesproken met CEO. Je bent immers de CEO van je doelen, je ontwikkeling, je leven en zelfs mede-CEO van de richting waarin de wereld zich ontwikkelt. Doorloop de training, ontwikkel je CEO-brein en werk aan je succes.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margriet Sitskoorn
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462761360
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99