Ik wil een coach

geen luxe, maar noodzaak hoe coaching bijdraagt tot succes

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marleen Boen, Leen Lambrechts, Georges Anthoon

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Coaching: pure luxe of noodzaak tot succes?Weg met vooroordelen over coaching! Het boek geeft weer wat coaching jou als mens, als manager en als onderneming oplevert. Coaching maakt je een beter mens en een betere manager. In tijden van duurzaam ondernemen wordt coachen steeds belangrijker en zelfs noodzakelijk om te overleven. Ik wil een coach is niet het zoveelste boek over 'Hoe word ik een coach?', maar wel een uniek boek over het waarom van coachen. Wat levert coaching op voor jou als mens of manager? Wat doet een coach meer of anders dan je manager?Geschreven vanuit de praktijk en boordevol reallife cases en bevindingen uit de recentste onderzoeken. De zin en onzin van coaching in het bedrijfsleven scherp gesteldHoe coaching bijdraagt tot succes Marleen Boen en Leen Lambrechts hebben samen meer dan 40 jaar ervaring in coaching en ondernemen. In 2005 richtten zijn samen The Coaching Square op, de eerste door ICF erkende, drietalige coachingsschool in België. Georges Anthoon is HR director met een rijke carrière. Sinds 2011 senior associate bij Management Centre Europe, gastdocent aan Vlerick en executive mentor en certified professional coach bij The Coaching Square.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marleen Boen, Leen Lambrechts, Georges Anthoon
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401405614
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Coaching: pure luxe of noodzaak tot succes?

Weg met vooroordelen over coaching! Het boek geeft weer wat coaching jou als mens, als manager en als onderneming oplevert. Coaching maakt je een beter mens en een betere manager. In tijden van duurzaam ondernemen wordt coachen steeds belangrijker en zelfs noodzakelijk om te overleven. Ik wil een coach is niet het zoveelste boek over 'Hoe word ik een coach?', maar wel een uniek boek over het waarom van coachen. Wat levert coaching op voor jou als mens of manager? Wat doet een coach meer of anders dan je manager?
Geschreven vanuit de praktijk en boordevol reallife cases en bevindingen uit de recentste onderzoeken. 

De zin en onzin van coaching in het bedrijfsleven scherp gesteld
Hoe coaching bijdraagt tot succes

Marleen Boen en Leen Lambrechts hebben samen meer dan 40 jaar ervaring in coaching en ondernemen. In 2005 richtten zijn samen The Coaching Square op, de eerste door ICF erkende, drietalige coachingsschool in België. Georges Anthoon is HR director met een rijke carrière. Sinds 2011 senior associate bij Management Centre Europe, gastdocent aan Vlerick en executive mentor en certified professional coach bij The Coaching Square.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marleen Boen, Leen Lambrechts, Georges Anthoon
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401405614
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99