Ik werk voor mezelf

doe-het-zelf ondernemingsplan

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Wim Korsten, Anne-marie van Bergen

Paperback | Mei 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik werk voor mezelf, een nieuw handboek voor kleine zelfstandigen: Zo krijg je plezier in ondernemen.Praktische tips om de overlevingskansen van kleine bedrijven te vergroten, ook in crisistijd!Droom je ervan om voor jezelf te beginnen?Ik werk voor mezelf is hét hulpmiddel om jouw droom te realiseren. Stap-voor-stap ontwikkel je je nieuwe bedrijf aan de hand van dit doe-het-zelf ondernemingsplan. Ook als je al lang voor jezelf werkt, geeft dit boek je een verfrissende kijk op jouw bedrijf en krijg je praktische handvatten om verder te gaan.Wie zijn mijn klanten? Wat heb ik ze te bieden? Hoeveel kan ik verdienen? Hoe maak ik een begroting? Hoeveel belasting moet ik betalen? De meeste vragen waar je als ondernemer mee te maken krijgt, komen aan bod in deze geheel vernieuwde uitgave van coaching- en adviesbureau De Eigen Zaak. Daarnaast bevat het boek veel praktijk- en rekenvoorbeelden en een uitgewerkt ondernemingsplan. Op de bijbehorende website www.ikwerkvoormezelf.nl kun je bovendien kant-en-klare modellen, formulieren en checklisten downloaden. Ontdek zelf hoe een ondernemingsplan in elkaar zit en, voor de doeners, je kunt er gelijk mee aan de slag!Wat Ik werk voor mezelf bijzonder maakt is dat het zo is geschreven dat het je alle ruimte geeft om de vertaalslag naar je eigen situatie te maken. Het gaat tenslotte om jouw droom, jouw toekomst!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wim Korsten, Anne-marie van Bergen
Uitgever
De Eigen Zaak
ISBN
9789080703032
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189

Beschrijving

Ik werk voor mezelf, een nieuw handboek voor kleine zelfstandigen: Zo krijg je plezier in ondernemen.
Praktische tips om de overlevingskansen van kleine bedrijven te vergroten, ook in crisistijd!

Droom je ervan om voor jezelf te beginnen?
Ik werk voor mezelf is hét hulpmiddel om jouw droom te realiseren. Stap-voor-stap ontwikkel je je nieuwe bedrijf aan de hand van dit doe-het-zelf ondernemingsplan. Ook als je al lang voor jezelf werkt, geeft dit boek je een verfrissende kijk op jouw bedrijf en krijg je praktische handvatten om verder te gaan.

Wie zijn mijn klanten? Wat heb ik ze te bieden? Hoeveel kan ik verdienen? Hoe maak ik een begroting? Hoeveel belasting moet ik betalen? De meeste vragen waar je als ondernemer mee te maken krijgt, komen aan bod in deze geheel vernieuwde uitgave van coaching- en adviesbureau De Eigen Zaak. Daarnaast bevat het boek veel praktijk- en rekenvoorbeelden en een uitgewerkt ondernemingsplan. Op de bijbehorende website www.ikwerkvoormezelf.nl kun je bovendien kant-en-klare modellen, formulieren en checklisten downloaden.

Ontdek zelf hoe een ondernemingsplan in elkaar zit en, voor de doeners, je kunt er gelijk mee aan de slag!

Wat Ik werk voor mezelf bijzonder maakt is dat het zo is geschreven dat het je alle ruimte geeft om de vertaalslag naar je eigen situatie te maken. Het gaat tenslotte om jouw droom, jouw toekomst!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wim Korsten, Anne-marie van Bergen
Uitgever
De Eigen Zaak
ISBN
9789080703032
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99