Ik mag nog even...

over kanker, veranderingen, nieuwe horizons,herinneringen, steun en liefde, knopjes omdraaien, brokstukken bij elkaar rapen en wat verder zo naar boven komt

Prijs € 0,00

Uitverkocht

Marijke de Haan-Bastiaans

Paperback | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Eerlijk, confronterend, maar ook hoopgevend"Er was eens...... zo beginnen alle sprookjes. Er was eens..... Voor de schrijfster begon ruim anderhalf jaar geleden geen sprookje, maar een nachtmerrie, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Wie is zij en waar komt zij vandaan. Welke invloeden hebben haar gevormd wat en wie zij nu is. Hoe komt het, dat zij de kracht kan opbrengen door te gaan, een hel te overleven en ook na diepe dalen positief te blijven. Om deze gedachten een plaats te geven, en haar gevoelens over te brengen, schreef zij dit boek. Dit aangrijpende boek beschrijft haar periode van pijn, hoop vertrouwen, verdriet, knopjes omdraaien, troosten, drempels overgaan, demonen bevechten, depressies en een hoofd vol herinneringen, die zij graag nog even wil vasthouden. Ergens blijft de angst en de nachtmerrie. Sluimert "het" nog, ergens zit "het" nog gewoon in mijn lichaam. Een van de motto's van de schrijfster was" Het leven leven".Zij gaat het proberen.Ik mag nog even.....Marijke de Haan-Bastiaans was actief betrokken bij de campagne van Sire: "Ik ben er nog".

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marijke de Haan-Bastiaans
Uitgever
Uitgeverij Ipenburg
ISBN
9789070105006
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

"Eerlijk, confronterend, maar ook hoopgevend"

Er was eens...... zo beginnen alle sprookjes. Er was eens..... Voor de schrijfster begon ruim anderhalf jaar geleden geen sprookje, maar een nachtmerrie, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Wie is zij en waar komt zij vandaan. Welke invloeden hebben haar gevormd wat en wie zij nu is. Hoe komt het, dat zij de kracht kan opbrengen door te gaan, een hel te overleven en ook na diepe dalen positief te blijven. Om deze gedachten een plaats te geven, en haar gevoelens over te brengen, schreef zij dit boek. Dit aangrijpende boek beschrijft haar periode van pijn, hoop vertrouwen, verdriet, knopjes omdraaien, troosten, drempels overgaan, demonen bevechten, depressies en een hoofd vol herinneringen, die zij graag nog even wil vasthouden. Ergens blijft de angst en de nachtmerrie. Sluimert "het" nog, ergens zit "het" nog gewoon in mijn lichaam.

Een van de motto's van de schrijfster was" Het leven leven".
Zij gaat het proberen.
Ik mag nog even.....

Marijke de Haan-Bastiaans was actief betrokken bij de campagne van Sire: "Ik ben er nog".

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marijke de Haan-Bastiaans
Uitgever
Uitgeverij Ipenburg
ISBN
9789070105006
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99