Ik heb te weinig geloof om een atheist te zijn Studiegids

studiegids

Prijs € 7,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

F. Turek

Paperback | September 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

StudiegidsIk heb te weinig geloof om een athe te zijnUit het landelijke debat dat is ontstaan naar aanleiding van het boek van Cees Dekker c.s. over 'Intelligent Design' komt duidelijk naar voren dat in onze samenleving vrij breed de opvatting leeft dat je f gelooft f de wetenschap serieus neemt. Geisler & Turek draaien dit radicaal om in hun boek 'Ik heb te weinig geloof om een athe te zijn.' Zij stellen dat als je de wetenschappelijke feiten serieus neemt je wel tot de conclusie moet komen dat het bestaan van de God van de Bijbel boven elke redelijke twijfel verheven is.'Ik heb te weinig geloof om een athe te zijn' biedt christenen die op zoek zijn naar het rationele kader van hun geloof een systematisch en goed leesbaar overzicht. Christenen die functioneren binnen een niet-gelovige, intellectuele omgeving en zoeken naar 'tools' om zinvolle gesprekken over hun geloof aan te kunnen gaan, vinden in het boek ook vele aanknopingspunten. Deze studiegids wil aan beide groepen ondersteuning bieden. Studiekrigen binnen kerken, studentenverenigingen of andere christelijke verbanden kunnen hiermee hun voordeel doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Turek
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033818363
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
79

Beschrijving

Studiegids
Ik heb te weinig geloof om een athe te zijn
Uit het landelijke debat dat is ontstaan naar aanleiding van het boek van Cees Dekker c.s. over 'Intelligent Design' komt duidelijk naar voren dat in onze samenleving vrij breed de opvatting leeft dat je f gelooft f de wetenschap serieus neemt. Geisler & Turek draaien dit radicaal om in hun boek 'Ik heb te weinig geloof om een athe te zijn.' Zij stellen dat als je de wetenschappelijke feiten serieus neemt je wel tot de conclusie moet komen dat het bestaan van de God van de Bijbel boven elke redelijke twijfel verheven is.
'Ik heb te weinig geloof om een athe te zijn' biedt christenen die op zoek zijn naar het rationele kader van hun geloof een systematisch en goed leesbaar overzicht. Christenen die functioneren binnen een niet-gelovige, intellectuele omgeving en zoeken naar 'tools' om zinvolle gesprekken over hun geloof aan te kunnen gaan, vinden in het boek ook vele aanknopingspunten. Deze studiegids wil aan beide groepen ondersteuning bieden. Studiekrigen binnen kerken, studentenverenigingen of andere christelijke verbanden kunnen hiermee hun voordeel doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Turek
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033818363
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
79

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99