Ik ben Maria Hoop

de kwetsbare kracht van dienstbaarheid in gelijkwaardigheid

Prijs € 22,00

Uitverkocht

Madama

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

GESPREKKEN MET MARIA HOOP, de Universele Moeder.Haar boodschap is: Geef geboorte aan je wezen in het dagelijks leven met de voortstuwende kracht van de Hoop.In dit manuscript geeft multidimensioneel kunstenaar, inspirator en coach Madama inzichten door van Maria. Ze beschrijft hoe de nieuwe mens, geleid door zijn IK BEN, zijn wezenlijke Zijnskern, wordt verlost en in de cirkel van levende en levengevende energie is ingebed. Zoals in de Renaissance een ander perspectief ontstond op de verhouding mens - aarde, zo is nu de tijd rijp voor een kosmische Renaissance = wedergeboorte omdat nu het bewustzijn van het Zijnsniveau wordt geactiveerd door het perspectief dat alles = energie = trilling. De maatschappelijke implicatie hiervan: ieder 1 in God = God in ieder 1 = 1 God in eenieder. De doorgevingen zijn zo letterlijk mogelijk weergegeven in de Canto’s, maar sommige woorden of zinsneden riepen vragen op. Deze worden in de Toelichting verhelderd. Om te aarden in het hier en nu is de Toepassing geschreven.Op die manier is er een drie-eenheid ontstaan die hopelijk velen zal inspireren, ontroeren en aanzetten tot creatie in dienstbaarheid.Het is een manuscript over nieuw leiderschap IK BEN, gebaseerd op universele verbondenheid

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Madama
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089542519
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Beschrijving

GESPREKKEN MET MARIA HOOP, de Universele Moeder.
Haar boodschap is: Geef geboorte aan je wezen in het dagelijks leven
met de voortstuwende kracht van de Hoop.

In dit manuscript geeft multidimensioneel kunstenaar, inspirator en coach Madama inzichten door van Maria. Ze beschrijft hoe de nieuwe mens, geleid door zijn IK BEN, zijn wezenlijke Zijnskern, wordt verlost en in de cirkel van levende en levengevende energie is ingebed. Zoals in de Renaissance een ander perspectief ontstond op de verhouding mens - aarde, zo is nu de tijd rijp voor een kosmische Renaissance = wedergeboorte omdat nu het bewustzijn van het Zijnsniveau wordt geactiveerd door het perspectief dat alles = energie = trilling. De maatschappelijke implicatie hiervan:
ieder 1 in God = God in ieder 1 = 1 God in eenieder.
De doorgevingen zijn zo letterlijk mogelijk weergegeven in de Canto’s, maar sommige woorden of zinsneden riepen vragen op. Deze worden in de Toelichting verhelderd. Om te aarden in het hier en nu is de Toepassing geschreven.
Op die manier is er een drie-eenheid ontstaan die hopelijk velen zal inspireren, ontroeren en aanzetten tot creatie in dienstbaarheid.
Het is een manuscript over nieuw leiderschap IK BEN, gebaseerd op universele verbondenheid

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Madama
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089542519
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99