Identiteitsmanagement

beheersen van identiteiten

Prijs € 29,00

Uitverkocht

R. van der Staaij

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

AlgemeenIdentiteitsmanagement (identity management) is in de moderne informatiemaatschappij een van de meest belangwekkende disciplines van dit moment. Tal van actuele vraagstukken hebben er een relatie mee, zoals het bereiken van meer transparantie en efficiency bij het toekennen van autorisaties - een vereiste van veel moderne regelgevingen - maar ook onderwerpen die regelmatig het nieuws halen, zoals privacy en identiteitsfraude.Dit boek beoogt een overzicht te bieden van de belangrijkste ontwikkelingen, standaarden en technieken op het terrein van identiteitsmanagement. Het boek is daarom relevant voor een brede doelgroep, variërend van beleidsmakers, managers en bestuurders tot auditors, beveiligingsdeskundigen en ICT-professionals.Dr. Rob van der Staaij heeft twintig jaar ervaring in verschillende disciplines, zoals research, training en consultancy, waarvan een groot deel op de terreinen van wet- en regelgeving, risicomanagement, informatiebeveiliging en vooral identiteitsmanagement. Hij heeft diverse grote organisaties begeleid bij de invoering van een identiteitsmanagementomgeving.Thans is hij werkzaam voor Atos Origin (www.atosorigin.com), een consultancy-organisatie en ICT-dienstverlener die identiteitsmanagement als een van de aandachtsgebieden heeft

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. van der Staaij
Uitgever
Uitgeverij Tutein Nolthenius
ISBN
9789072194916
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Algemeen

Identiteitsmanagement (identity management) is in de moderne informatiemaatschappij een van de meest belangwekkende disciplines van dit moment. Tal van actuele vraagstukken hebben er een relatie mee, zoals het bereiken van meer transparantie en efficiency bij het toekennen van autorisaties - een vereiste van veel moderne regelgevingen - maar ook onderwerpen die regelmatig het nieuws halen, zoals privacy en identiteitsfraude.

Dit boek beoogt een overzicht te bieden van de belangrijkste ontwikkelingen, standaarden en technieken op het terrein van identiteitsmanagement. Het boek is daarom relevant voor een brede doelgroep, variërend van beleidsmakers, managers en bestuurders tot auditors, beveiligingsdeskundigen en ICT-professionals.



Dr. Rob van der Staaij heeft twintig jaar ervaring in verschillende disciplines, zoals research, training en consultancy, waarvan een groot deel op de terreinen van wet- en regelgeving, risicomanagement, informatiebeveiliging en vooral identiteitsmanagement. Hij heeft diverse grote organisaties begeleid bij de invoering van een identiteitsmanagementomgeving.
Thans is hij werkzaam voor Atos Origin (www.atosorigin.com), een consultancy-organisatie en ICT-dienstverlener die identiteitsmanagement als een van de aandachtsgebieden heeft

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. van der Staaij
Uitgever
Uitgeverij Tutein Nolthenius
ISBN
9789072194916
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99