iCloud

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Studio Visual Steps

Paperback | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

iCloud is de online opslagdienst van Apple voor onder andere foto's, video's,contacten, afspraken, bladwijzers, boeken en muziek. Met iCloud is het mogelijk bestanden online op te slaan en te synchroniseren (gelijkmaken) met een iPhone, iPad en Mac. iCloud zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle muzieknummers en apps die op de iPhone zijn gekocht ook op andere apparaten beschikbaar zijn. Hetzelfde geldt voor onder andere foto's en video's. Met behulp van het programma iCloud voor Windows worden bestanden ook gesynchroniseerd met uw Windows-computer.Verder bevat iCloud diverse andere handige functies, zoals Zoek mijn iPad. Met deze optie kan het apparaat worden gevonden en desgewenst vergrendeld of gewist, zodat anderen het apparaat niet kunnen gebruiken. Ook kan een reservekopie van de iPad of iPhone gemaakt worden via iCloud.Dit boek behandelt stap voor stap alle mogelijkheden van iCloud. Zo zijn belangrijke gegevens altijd en overal bij de hand!Een greep uit de onderwerpen:* iCloud instellen op de iPad, iPhone en Mac* iCloud voor Windows gebruiken * foto's, muziek, bestanden en e-mail in iCloud gebruiken* de functie Zoek mijn iPad gebruiken* aankopen uit iTunes en App Store delen met gezinsleden* reservekopie maken en iCloudsleutelhanger gebruikenGeschikt voor de iPad, iPhone, Mac en Windows-pc.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059056244
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

iCloud is de online opslagdienst van Apple voor onder andere foto's, video's,
contacten, afspraken, bladwijzers, boeken en muziek. Met iCloud is het mogelijk
bestanden online op te slaan en te synchroniseren (gelijkmaken) met een iPhone, iPad en Mac. iCloud zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle muzieknummers en apps die op de iPhone zijn gekocht ook op andere apparaten beschikbaar zijn. Hetzelfde geldt voor onder andere foto's en video's. Met behulp van het programma iCloud voor Windows worden bestanden ook gesynchroniseerd met uw Windows-computer.
Verder bevat iCloud diverse andere handige functies, zoals Zoek mijn iPad. Met deze optie kan het apparaat worden gevonden en desgewenst vergrendeld of gewist, zodat anderen het apparaat niet kunnen gebruiken. Ook kan een reservekopie van de iPad of iPhone gemaakt worden via iCloud.
Dit boek behandelt stap voor stap alle mogelijkheden van iCloud. Zo zijn belangrijke gegevens altijd en overal bij de hand!

Een greep uit de onderwerpen:
* iCloud instellen op de iPad, iPhone en Mac
* iCloud voor Windows gebruiken
* foto's, muziek, bestanden en e-mail in iCloud gebruiken
* de functie Zoek mijn iPad gebruiken
* aankopen uit iTunes en App Store delen met gezinsleden
* reservekopie maken en iCloudsleutelhanger gebruiken

Geschikt voor de iPad, iPhone, Mac en Windows-pc.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059056244
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99