Hoogbegaafd, nou en? Werkboek

ontdek-boek over hoogbegaafdheid

Prijs € 14,90

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

W. Lammers van Toorenburg

Paperback | December 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoogbegaafd, nou Werkboek Dit WERKBOEK hoort bij het boek ‘Hoogbegaafd, nou ’ (Samsara 2005, ISBN 90-77228-31-4). Daarin staat ook al een aantal (invul)oefeningen maar omdat Wendy Lammers van Toorenburg veel vraag kreeg naar een apart boekje met oefeningen heeft zij dit werkboek gemaakt. Naast de oefeningen uit Hoogbegaafd, nou , heeft de auteur nieuwe oefeningen en opdrachten opgenomen en sommige ‘oude’ oefeningen bewerkt en uitgebreid. Een aantal van deze oefeningen leent zich ook om een uitstapje te maken naar bijvoorbeeld een filosofisch gesprek of een cognitieve opdracht. Behalve dat dit werkboek in huiselijke kring gebruikt kan worden waarbij de ouders/opvoeders samen met het kind de oefeningen kunnen doen, is het ook heel geschikt om op school, in Plusgroepen, Verrijkingsklassen of andere groepjes hoogbegaafde kinderen te gebruiken. Als extraatje is het mogelijk een bestand voor het maken van een grafiek te downloaden van de HIQ-site. Met deze grafiek kunt u zichtbaar maken of het kind een onderpresteerder, een aanpasser, faalangstig of perfectionistisch is, of lekker in z’n vel zit. Met een aantal nieuwe illustraties van Erica Ringelberg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Lammers van Toorenburg
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228531
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
105

Beschrijving

Hoogbegaafd, nou
Werkboek
Dit WERKBOEK hoort bij het boek ‘Hoogbegaafd, nou ’ (Samsara 2005, ISBN 90-77228-31-4).
Daarin staat ook al een aantal (invul)oefeningen maar omdat Wendy Lammers van Toorenburg veel vraag kreeg naar een apart boekje met oefeningen heeft zij dit werkboek gemaakt.
Naast de oefeningen uit Hoogbegaafd, nou , heeft de auteur nieuwe oefeningen en opdrachten opgenomen en sommige ‘oude’ oefeningen bewerkt en uitgebreid. Een aantal van deze oefeningen leent zich ook om een uitstapje te maken naar bijvoorbeeld een filosofisch gesprek of een cognitieve opdracht.
Behalve dat dit werkboek in huiselijke kring gebruikt kan worden waarbij de ouders/opvoeders samen met het kind de oefeningen kunnen doen, is het ook heel geschikt om op school, in Plusgroepen, Verrijkingsklassen of andere groepjes hoogbegaafde kinderen te gebruiken. Als extraatje is het mogelijk een bestand voor het maken van een grafiek te downloaden van de HIQ-site.
Met deze grafiek kunt u zichtbaar maken of het kind een onderpresteerder, een aanpasser, faalangstig of perfectionistisch is, of lekker in z’n vel zit.
Met een aantal nieuwe illustraties van Erica Ringelberg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Lammers van Toorenburg
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228531
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
105

Actuele bestsellers!

  • 23,95
  • 15,00
  • 12,50
  • 11,99
  • 26,99
  • 22,99
  • 15,00
  • 17,99
  • 24,99
  • 12,99