Hoe word ik beroemd?

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lenneke van Ingen

Hardback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De vrouw achter Tim Hofman, Geraldine Kemper en Anna Nooshin onthult hoe je wereldberoemd kunt worden. Haar eigen naam is in de showbizz net zo bekend als die van haar talenten; Lenneke van Ingen. Zij ontdekte Britt Dekker en begeleidt de carrières van onder andere Tim Hofman, Geraldine Kemper, Anna Nooshin, Tess Milne en Miljuschka Witzenhauzen. Als er iemand is die weet wat er voor nodig is wereldberoemd in Nederland te worden, is het Lenneke van Ingen. In Hoe word ik beroemd? ontvouwt Lenneke de geheimen van succes en vertelt zij wat er voor nodig is om op te vallen tussen de hordes ambitieuze bloggers, vloggers, presentators en zangers. Aan de hand van interviews met haar talenten geeft Lenneke je tips om op zoek te gaan naar datgene dat jou uniek maakt en hoe je jezelf vervolgens in de spotlights krijgt. Zo krijg je niet alleen praktische adviezen (hoe je een goed youtube kanaal begint, je netwerk opbouwt, of je nou juist wel of niet je accent moet afleren) om beroemd te worden, maar ook een uniek kijkje achter de schermen van veel BN’ers. Want ook zij hebben hard moeten werken om beroemd te worden!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lenneke van Ingen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000355587
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

De vrouw achter Tim Hofman, Geraldine Kemper en Anna Nooshin onthult hoe je wereldberoemd kunt worden.

Haar eigen naam is in de showbizz net zo bekend als die van haar talenten; Lenneke van Ingen. Zij ontdekte Britt Dekker en begeleidt de carrières van onder andere Tim Hofman, Geraldine Kemper, Anna Nooshin, Tess Milne en Miljuschka Witzenhauzen. Als er iemand is die weet wat er voor nodig is wereldberoemd in Nederland te worden, is het Lenneke van Ingen.

In Hoe word ik beroemd? ontvouwt Lenneke de geheimen van succes en vertelt zij wat er voor nodig is om op te vallen tussen de hordes ambitieuze bloggers, vloggers, presentators en zangers. Aan de hand van interviews met haar talenten geeft Lenneke je tips om op zoek te gaan naar datgene dat jou uniek maakt en hoe je jezelf vervolgens in de spotlights krijgt. Zo krijg je niet alleen praktische adviezen (hoe je een goed youtube kanaal begint, je netwerk opbouwt, of je nou juist wel of niet je accent moet afleren) om beroemd te worden, maar ook een uniek kijkje achter de schermen van veel BN’ers. Want ook zij hebben hard moeten werken om beroemd te worden!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lenneke van Ingen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000355587
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99